Вдовицата на Филип Найденов–Фатик, стана бизнес консултант. Адриана Тюркмен реши

...
Вдовицата на Филип Найденов–Фатик, стана бизнес консултант. Адриана Тюркмен реши
Коментари Харесай

Вдовицата на Фатик стана финансов консултант

Вдовицата на Филип Найденов–Фатик, стана бизнес съветник. Адриана Тюркмен реши да се впусне в областта на финансовото консултиране и стартира работа за огромна европейска компания, научи HotArena.

Фирмата е профилирана в региона на обезпечаване на фамилиите, пенсионно обезпечаване и спестяванията. А българският клон има три офиса, като най-големият от тях е в София.

Именно към него работи и Тюркмен.

Любопитна детайлност е, че консултантите в компанията не са на трудов контракт, а получават хонорар за всеки притеглен клиент и по отношение на сумата, която той влага във компанията. В един миг, по-успешните членове на компанията основават и екипи, като могат да стигнат даже до позицията управител.

Тюркмен е финансов съветник от няколко месеца, а преди този момент е минала образование. Явно вдовицата на Фатик се оправя сносно с новия бизнес, защото даже е била поканена да взе участие в коледния бал на компанията в Будапеща.

От известно време интерес към новото бизнес начинание на майка си, интерес демонстрира и дъщерята на Фатик–Адриана. По-малката наследничка на боса даже към този момент е посетила няколко семинара на компанията, написа „ България през днешния ден ”.

Въпреки че през последните години Адриана разпродаде немалка част от парцелите на семейството в София, въпреки всичко разполага с задоволително, с цел да живее пищно. Вдовицата на Найденов разполага с няколко жилището в столичния квартал „ Лозенец ”, както и с имот от 2,5 декара на „ Цар Симеон ”.

Адриана има и няколко пространства в столичен мол, които отдава чартърен за баснословни суми.

Бизнес дамата дотам е завишила цените, че може да живее умерено единствено от тези доходи. Но явно е отворена и към нови благоприятни условия за печелене на пари, а новият й бизнес е доказателство за това.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР