Вдовицата на един от най-богатите българи Стефан Шарлопов Бояна все

...
Вдовицата на един от най-богатите българи Стефан Шарлопов Бояна все
Коментари Харесай

Вдовицата на един от най-богатите българи шокирана от смъртта му

 Вдовицата на един от най-богатите българи Стефан Шарлопов Бояна към момента не е претърпяла изцяло неочакваната му гибел. Той си отиде на 55, покосен от инфаркт през февруари предходната година.

След гибелта му Бояна престанала да се храни обикновено. Спасили я четирите й деца – Бояна, Стефани, Илия и Георги. Тежката меланхолия завършила, тъй като нямала право да се съобщи поради наследниците си. Те я крепели, виждайки в очите й страха да не изгубят и нея.

Бояна била шокирана от гибелта на мъжа си. Не серпантина да си задава въпроси за какво това се случва тъкмо сега, когато в живота им всичко било подредено. И до през днешния ден се чуди по какъв начин е намерила сили да заяви на децата си трагичната новина. След гибелта му Бояна и огромната му щерка от първия брак поемат целия бизнес и стартират да ръководят " Шарлопов Груп “, написа " Галерия ".

Любовта на Стефан и Бояна продължава 17 години. Запознават се когато тя е на 23. Още на първата среща той я превзел, а тя била като хипнотизирана. Той й предлага брак, когато първата им щерка Бояна към този момент е родена.

" Много мъчно ще приема различен мъж от тук нататък, тъй като Стефан беше огромен и постоянно ще е пример, с който ще съпоставям “, казва Бояна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР