Вдовицата на Денис Ершов - Елена, забременява от друг мъж

...
Вдовицата на Денис Ершов - Елена, забременява от друг мъж
Коментари Харесай

Вдовицата на бившия собственик на Петрол, забременяла от друг малко преди смъртта му

 Вдовицата на Денис Ершов - Елена, забременява от различен мъж 2 месеца преди предприемачът да си отиде от този свят. Това признава самата тя в извънреден материал за списание EVA.

Преди 15 години Елена Рогожина, Мис Русия 1997 и Мис Европа 1999, прекъсва кариерата си на сполучлив модел в Лос Анжелис, омъжвайки се за литовеца Денис Ершов, с който се открива да живее в България. Двамата имат безметежен и благополучен брак, увенчан с щерка Василиса. До момента, в който бизнесът на Ершов се срутва, както и той самият. Покосен от злокачествено заболяване, Денис си отиде преди две години.

" Обичала съм го, само че са ме дразнели неговите избори, измежду които и това да не се подложи на проучване и навременно лекуване. Напуснах го, тъй като не ми даваше това, от което имах потребност - развлечения, секс, наслада. Имах връзка с различен. Когато обаче забременях от него, той разгласи, че не желае деца. Така приключихме ", признава Елена.

Седем месеца след гибелта на Ершов тя ражда наследник. Убедена е, че в това момченце, което нарекла Артур, се е преродил точно той – брачният партньор й Денис.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР