Вдовицата на бившия агент на руската Федерална служба за сигурност

...
Вдовицата на бившия агент на руската Федерална служба за сигурност
Коментари Харесай

Марина Литвиненко: Без съмнение Путин е отговорен за смъртта на Навални

Вдовицата на някогашния сътрудник на съветската Федерална работа за сигурност Александър Литвиненко – Марина Литвиненко, че критиците на Владимир Путин в Русия се нуждаят от поддръжка от Запада и назова " страшилище " съветския президент, оповестява Скай нюз, представена от БНР.

Съпругът на Марина Литвиненко, изтъкнат критик на Путин, умря през 2006 година, откакто беше токсичен в Лондон с полоний 210 - необичаен и доста мощен радиоактивен изотоп. Смяташе се, че убийството на някогашния сътрудник на Федерална работа за сигурност е било подписано персонално от Путин, само че Русия постоянно е отричала да е забъркана.

Наричайки Путин " страшилище ", Марина Литвиненко сподели, че е била " шокирана " да чуе новината за гибелта на Алексей Навални, само че " без подозрение " съветският президент е виновен.

" Не можете да очаквате нищо друго от Путин ", сподели тя, говорейки по Скай нюз. На въпрос дали се опасява да приказва против съветския режим, тя отговори " не ", добавяйки, че животът в боязън би бил това, което Путин желае.

" Мисля повече за хората, живеещи в Русия, за тях животът е по-опасен. Те се нуждаят от поддръжка, а ние, живеейки тук на Запад, би трябвало да подкрепим тези хора в Русия ", означи Марина Литвиненко.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР