Вдовица от Флорида и семейството ѝ съдят круизна компания за

...
Вдовица от Флорида и семейството ѝ съдят круизна компания за
Коментари Харесай

Труп в хладилника: Починал на борда на круизен кораб - държан със седмици в хладилник

Вдовица от Флорида и фамилията ѝ съдят круизна компания за хипотетично погрешно боравене с мъртвото тяло на брачна половинка ѝи съхраняването му във фризерза питиета, откакто той умрял на борда на транспортен съд, написа Sky News.

Тялото на Робърт Джоунс е било съхранявано в хладилна камера, която нормално се употребява за питиета, в продължение на съвсем седмица, вместо вморга, както е билообещано на жена му, съгласно федералното дело, заведено във Флорида.

Джоунс умрял от инфаркт, до момента в който билна борда на Celebrity Equinox на 15 август предходната година.

В делото се твърди, че тялото му е открито в " напреднал етап на разложение " вхладилна камера. В отчета се споделя също, че тялото на умрелия било подуто и посинялои фамилията не е могло да направи заравяне с отворен ковчег, „ което е дълготраен фамилен бит “.

Celebrity Cruises отхвърлиха коментар, базирайки се на деликатността на случая и „ от почитание към фамилията “. Celebrity Equinox, който обикаля Карибите целогодишно от Форт Лодърдейл във Флорида, може да транспортира съвсем 3000 пасажери.

Според делото след гибелта на Джоунснеговата вдовица Мерилин е получила два избора от членовете на екипажа. Твърди се, че са ѝ споделили, че тялото му може да бъде свалено на идната спирка, Пуерто Рико, или да бъде съхранявано в моргата, до момента в който корабът се върне във Форт Лодърдейл след шест дни.

В случай на гибел на пасажер множеството огромни круизни кораби разполагат с морга.

Екипажът декларирал на опечалената брачна половинка, че в случай че избере Пуерто Рико, ще би трябвало да провежда превозването назад до Флорида.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР