Вдовецът Мартин Филипов-Дебелия, обвинен в сводничество, за пореден път вчера

...
Вдовецът Мартин Филипов-Дебелия, обвинен в сводничество, за пореден път вчера
Коментари Харесай

Топ сводникът Марто Дебелия използва смъртта на жена си, за да се измъкне от ареста, но личната му драма...

Вдовецът Мартин Филипов-Дебелия, упрекнат в сводничество, за следващ път през вчерашния ден влезе в съда в Благоевград. Това се случва дни откакто погреба брачната половинка си София, която издъхна ненадейно.

Пред магистратите Дебелия се държа като мощно наскърбен и угрижен за осиротелите си синове, които останали без майка. Той изиска да бъде пуснат под домакински арест, с цел да се грижи за тях, само че съдът отхвърли, след митинг на прокурора Елица Калпачка, написа struma.com.

Според прокуратурата има заплаха Мартин Дебелия да се укрие, имало и данни, че се пробва да въздейства на очевидци, нищо, че е зад решетките. Работещите за него проститутки се опасяват, в случай че той е на независимост. От Мартин изпитва смут и Гергина, която в този момент е очевидец против него, само че в хода на делата преди време обясняваше на дълго и на необятно какъв брой добър е Марин, какъв брой влюбена е в него и по какъв начин " колежките " и лъжат, че ги биел и тормозил. Вчера Гергина изиска отбрана от съда.

Припомняме, че Мартин Филипов бе задържан в благоевградски хотел, където е държал девойките, работили за него. Жриците на любовта се разприказваха и Марто влезе зад решетките. Потресаващи самопризнания направиха в правосъдна зала проститутките му, някои описаха, че Мартин се държал безобразно с тях и редовно ги малтретирал, карайки ги принудително да се дрогират. Всичко това натежа в правосъдна зала и арбитър Екатерина Николова отхвърли да промени мярката му и го върна в пандиза в Бобовдол.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР