Вдигат станция за измерване и събиране на данни за трафика

...
Вдигат станция за измерване и събиране на данни за трафика
Коментари Харесай

На ключов пловдивски булевард: Поставят сензори за анализ на трафика

Вдигат станция за премерване и събиране на данни за трафика в Пловдив, мястото - бул. " Санкт Петербург ", научи Plovdiv24.bg . За задачата в края на предишния месец е оповестена социална поръчка за инженеринг по план, финансиран от Оперативна стратегия " Наука и обучение за образован напредък " 2014-2020 с оптималната планирана стойност в размер 346 846,67 (без ДДС).

Дейностите, които включват поръчката, са планиране на вътрешен ремонт и осъществяване на строително-монтажни действия във фоайето на Втори корпус на ТУ за отделяне на 2 пространства, които да служат за ръководство и наблюдаване на трафични параметри. И още - планиране, строителство и създаване на железна рамка вид " пасарелка " върху бетонни основи за слагане на сензорни детайли и системи за премерване трафика, които ще бъдат сложени на територията на общински път - над платната на бул. " Санкт Петербург " пред Втори корпус на ТУ.

Порталната рамка би трябвало да издържи монтиране на разнообразни системи за създаване на лаборатория по " Интелигентни Транспортни Системи " ; би трябвало да обезпечава и достъп на специалисти до оборудванията, без да стопира и пречи на трафика. Заради инсталацията на датчици в пътя, които ще събират информация, се показва нужда от замяна на асфалтовата настилка - 50 метра преди датчиците и 25 метра след тях. Към системата за премерване и събиране на параметри за трафика е очакван и център за предпазване и разбор на получените данни.

Минимум 40 и най-много 100 календарни дни са планувани за осъществяване на всички строително-монтажни работи до предаването на градежа от изпълнителя с акт 15, а договорът стартира да се извършва от датата на подписването му и завършва с въвеждане на обекта в употреба, само че не по-късно от 30 декември 2020 година, сочи инспекция.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР