Вдигане на месечния абонамент с до 2 лева предвиждат във

...
Вдигане на месечния абонамент с до 2 лева предвиждат във
Коментари Харесай

„Виваком” вдигна месечния абонамент заради инфлацията

Вдигане на месечния абонамент с до 2 лв. плануват във февруарските сметки от мобилния оператор „ Виваком ”. Наши читатели и клиенти на оператора са получили известие за нарастването, което се прави поради инфлацията. 

 

В края на 2021 година още веднъж поради инфлацията „ Виваком ” увеличи таксите за своите клиенти. После същото направиха и от А1 и Telenor /днес Yettel/ като скокът бе сред 1.5 и 3,3%.

Експерти предвиждат нарастване и при интернет услугите и кабелната телевизия. В общите условия на договорите с операторите е записано, че месечните абонаменти се индексират със средногодишния показател на потребителските цени на Национален статистически институт за миналата година. Предвид равнищата на инфлация у нас скокът в услугите ненапълно беше предстоящ.

Едностранното повдигане по настоящите контракти мобилните оператори изясняват с плануванаъа сходна опция в Общите условия към тях. Затова и не е допустимо недоволните клиенти да прекратят контракта си предварително, без да бъдат глобени с неустойки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР