Вдъхновение, стил, същински устрем – с тези думи можем да

...
Вдъхновение, стил, същински устрем – с тези думи можем да
Коментари Харесай

Устремът на Марги Хранова

Вдъхновение, жанр, истински порив – с тези думи можем да обобщим спектакъла на Маргарита Хранова нощес, когато естрадната прима поля 45 години на сцената.

„ Трудно и е да приказвам след подобен концерт. Вълнението е голямо, любовта на публиката се усещаше, както и магията и връзката сред нас. Затаявам мирис от всички тези страсти “, описа пред „ Монитор “ тя.

Зала 1 на НДК се пръскаше по шевовете, а правилните фенове на изпълнителката на „ Оставаме “ припяваха дружно с нея както безконечните й шлагери, по този начин и песните от новия й двоен албум. Хранова заложи най-вече на настоящите части, които не отстъпват по качество на до болежка познатите ни шлагери. През близо двучасовото шоу от време на време почитатели, композитори и сътрудници се качваха при Марги, с цел да засвидетелстват уважението си към нея с букети.

„ Първо доста се притеснявах, само че когато усетих любовта на хората, се успокоих. Човек има огромна отговорност, когато е на сцената. Трябва да има огромен професионализъм, изключително след 45 години. “, безапелационна е тя.

За положителното въодушевление на присъстващите се погрижиха и нейните другари от формата „ Като две капки вода” – Софи Маринова, Славин Славчев и Боби Турбото. Софка провокира сълзи от смях с чаровните си опити за осъществяване на песни от своя „ британски репертоар “.

Концертът в София постави завършек на турнето на Хранова по случай професионалния й празник. Тя насочи музикален привет към почитателите си още във Варна, Бургас и Добрич, където й се наложи да пее под дъжда.

„ Беше огромно преживяване “, спомня си Марги с усмивка, защото тя и добричлии устояха философски шоуто под капките.

Звездата няма време за отмора. Още на следващия ден ще извие глас един до друг с Орлин Горанов за плана „ Обичам българската музика “.

„ Мен това не ме натоварва, тези концерти ги обичам. За мен е наслаждение “, показа ни още тя.

Покрай множеството си концерти, Марги се готви и за присъединяване в предаването „ Черешката на тортата “. По традиция естрадната прима ще си отдъхне към Коледните празници, когато ще е отдадена на фамилията си, а за Нова година ще пътува до курортното населено място Кранево.

„ Хем ще си отдъхна за два дни, хем ще се забавляваме с новогодишната стратегия “, намигна тя.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР