Вдъхновени от традициите и природата, българският бранд за пробиотици от

...
Вдъхновени от традициите и природата, българският бранд за пробиотици от
Коментари Харесай

Благовещение с Булгар Биотик

Вдъхновени от традициите и природата, българският бранд за пробиотици от ново потомство „ Булгар Биотик “ провежда особено събитие на Благовещение.

На 25 март, в деня на Благовещение, прочут и като Майчин ден. Една от най-светлите дати пред годината. 10 дами, измежду които Ирина Тенчева, Славена Вътова, Антоанет Пепе, Лора Найденова, Мона Гочев, Рая Методиева, Симеона Герджикова, Ивана Александрова, Наси Ангелова и Мариета Захариева, основателката на Булгар Биотик се събраха в магичното пространство irituali, с цел да се потопят в магията на българските традиции и да замесят обреден самун. Защото хлябът е знак на слънцето, на домашното огнище, на безкрайността, на здравето и на изобилието.

Събитието е проведено от Булгар Биотик - български бранд за, въодушевени от природата, традициите и най-съвременни научни разработки.

Мариета е дамата, която е основала марката и която приказва за лактобацилус булгарикус, познати също като българските млечно-кисели бактерии, с такава обич, с каквото единствено човек, докоснал се до чудесата на българската природа, може да го прави. Не инцидентно в продуктите на Булгар Биотик има разнообразни естествени съставки, вложени внимателно от учени и технолози, само че с цялата мощ на тяхната полза - да вземем за пример, жълт кантарион с неговото общоизвестно успокояващо деяние и роза дамасцена с мощното й антиоксидантно въздействие.

Пробиотиците на Булгар Биотик съдържат 50 милиарда живи бактерии + пребиотици, които оказват помощ освен на храносмилателната ни система, само че също по този начин покачват имунитета, грижат се за общото ни здравословно положение, работят като предварителна защита против редица положения, даже могат да подобрят настроението ни и да ни оказват помощ при стрес и напрежение. Различните варианти на пробиотиците благоприятстват разнообразни зони от тялото, по тази причина Булгар Биотик създават артикули, особено ориентирани към тези зони:,, Antistress, дъвчащи таблетки за уста. Най-важният мит, който би трябвало да бъде разрушен, е, че пробиотици се одобряват, единствено когато пиете антибиотици.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР