Вдъхновени от Седмиците на модата, които традиционно са парад на

...
Вдъхновени от Седмиците на модата, които традиционно са парад на
Коментари Харесай

Как да изберете перфектната цветова комбинация

Вдъхновени от Седмиците на модата, които обичайно са церемониал на идеалните комбинации на цветове, материи и десени, се замислихме съществува ли метод постоянно да избираме вярно цветовете, които съчетаваме и в грима, и в аутфита.

Открихме тайната на стилните гурута, а тя се оказа много забавна – цветното колело. Всъщност това е илюстративна организация на цветните нюанси в колело или кръг, който демонстрира връзките сред първичните цветове, вторичните, третичните и по този начин нататък.

Съществуват четири съществени правила, които ще ви оказват помощ постоянно да съчетавате цветовете по съвършен метод. Ето ги.

Правило номер 1. Комбинирайте цветове, които са непосредствено един против различен на цветното колело.

Цветовете, които стоят един против различен върху колелото, в действителност са сносно допълващи се. Цветните комбинации, основани по това предписание, са динамични, а нюансите, употребявани в тях, се заиграват с интензивността си.

Правило номер 2. Комбинирайте цветове непосредствено един до различен.

Звучи малко нелогично, само че цветовете, които са тясно свързани един с различен, могат да наподобяват много изрично, изключително в случай че сте избрали да носите пъстър блок.

Правило номер 3. Комбинирайте цветове, които оформят буквата “Т ”.

Ако желаете да носите няколко цвята, освен това дръзки, погледнете кои са тоновете, които са ситуирани под формата на буквата “Т ”. Трио като синьото, оранжево и лилаво-червено основават доста приятна композиция, да вземем за пример.

Правило номер 4. Комбинирайте цветове под формата на буквата “Х ”.

Ако пък имате предпочитание да носите повече от три цвята, решението е под формата на “Х ”. Изберете тези нюанси, който стоят като хикс на колелото.

7 неволни фешън неточности, които вършим всеки ден
3 наложителни модела дънки в дрешника на всяко момиче
Роклите, които всяка жена би трябвало да има

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР