Вдъхновени от нашите деца, родителите, ежедневно биваме предизвикани да излезем

...
Вдъхновени от нашите деца, родителите, ежедневно биваме предизвикани да излезем
Коментари Харесай

Ечка: Място като вкъщи за твоя делник и празник

Вдъхновени от нашите деца, родителите, всекидневно биваме провокирани да излезем отвън зоната си на комфорт и да се пременим в най-хубавата си версия. Героинята, за която ще ти опиша през днешния ден, също е водена от своята най-голяма мотивация - нейната дъщеричка и с помощта на нея се взема решение на стъпката да поеме нещата в свои ръце и да предложи това, което самата тя до този миг е търсила. Така се ражда " Ечка " - пространството за животворене с обич, предлагащо здравословна храна, облечена в обедно меню, изкусителна сладкарничка и био магазинче.

В " Ечка " като се изключи че можеш да празнуваш най-важните дни в живота си, да оставиш детето си да играе в детския ъгъл, да му почетеш приказка в библиотеката, до момента в който пиеш благоуханен чай, имаш опция да отдъхнеш за момент от ежедневния безпорядък, да накърмиш бебето си, да оставиш по-голямото да твори в една от работилничките или пък просто да отметнеш значима задача от работния си график. Основната задача на всички в " Ечка " е да понижат отпадъка и да предадат тази значима полезност и на бъдещите генерации.

А в този момент - потопи се в магията на " Ечка " и научи малко повече за нея!



" Ечка " е ЖивотТворно пространство, което ще Ви обезпечи всеки ден вкусно здравословно меню за ядене, домашни десерти, магазинче с всичко належащо за ядене, събития за деца и възрастни, детски ъгъл, среда, подобаваща за бременни, майки и деца и прелестни благоприятни условия за осъществяване на рождени дни и други събития.

Ако би трябвало да опиша с една дума , то това ще бъде " обич "!  Защото в  фантазиите се сбъдват с лекост, а ти и твоето богатство се чувствате като вкъщи си! Тук може да празнуваш всеки един незабравим мотив за теб или твоите близки - детски рожден ден, погача, кръщене, тиймбилдинг, разнообразни тематични събития, семинари, лекции, работилнички, женски срещи и какво ли още не – в дома на Ечка всеки е добре пристигнал!

Локацията пък е повече от комфортна: гр. София, ул. Лидице 47.



Кулинарните създатели ще откликнат на желанията ти със свежи и здравословни оферти и питиета, а ти можеш да бъдеш сигурна, че ще се погрижат за всеки аспект и подробност от организацията по допустимо най-хубавия метод. " Ечка " разполага с извънредно уютна салонна част, с бар и магазинче, помещение за разнообразни интензивности, прелестен детски ъгъл, оборудван с дървени играчки и приветлива цветна градина, предразполагаща към сладки приказки и доста игри.



Както загатнах, в " Ечка " храната е на респект, а усмихнатата Ели и всички основни настоящи лица са водени от мотото, че храната е обич за тялото и за душата. Затова и тук тя е здравословна, подхранваща, чиста постна храна, преосмислена в духа на Аюрведа правилата, с цел да се радваш на крепко и хармонично тяло. 

Ежедневно в " Ечка " се предлага утринна закуска, обедно меню и нещо сладко и изкушаващо за следобедните часове. Здравословни, постни или с фермерски млечни артикули - всичко приготвено е с гаранция за възвишен усет и ще те накара да се върнеш още веднъж. Всички знаем, че бялата захар е зложелател номер едно за здравия и мощен имунитет, по тази причина и " Ечка " предлага вкусни здравословни десерти, в които не се употребява бяла рафинирана захар или яйца. Торта манго, Шоколадова бисквитка или пък ябълков кекс - давам обещание ти, че ще си оближеш пръстите! Вкусът е просто непостижим!



Всеки родител би желал най-хубавото за своите наследници. Икзлючение не би трябвало да прави и храната, която предлагаме на своите мъничета. Полезна и качествена, тя би трябвало да бъде с деликатно селекциониран генезис и приготвена постоянно с щипка обич!

Както самата Ели споделя благоденствието на децата е от първостепенно значение, а здравият им имунитет е обвързван неизбежно с храната. Това е и задачата на " Ечка " и по тази причина храната тук съдържа най-висококачествени артикули и доста обич от Албeна, която й пее и танцува, до момента в който готви. Любопитен факт е, че тук всекидневно се подготвя храна за група дечица в детски кооператив в София и несъмнено, можеш да поръчаш и храна за твоето мъниче.



В " Ечка " всичко е основано с обич - тук се пее, танцува, твори, а всеки един актьор е добре пристигнал, с цел да показа своето изкуство или работилничка. Затова в случай че се занимаваш с изкуство, създаваш и изнасяш забавни лекции, водиш работилнички, йога за дребни и огромни, ръкоделие или просто търсиш твоето местенце за изява, фамилията на " Ечка " ще те посрещне с усмивка и топлите си обятия*. 



Основната муза на фамилията на " Ечка " са децата и това там те да се усещат добре, да се веселят, забавляват, хапват питателна и вкусна храна, вървят боси, творят, научават нови неща. Неслучайно тук се организират регулярни занимания за деца като музика, четения, пеене. Пространството разполага с дребен и комфортен детски ъгъл с дървени играчки, по-големите дечица пък могат да творят и майсторят с ръчичките си, а в случай че времето разрешава - за тях разполагаем е лятна градина с дребна монтесори къщурка. 



За никого не е загадка, че животът с деца е едно същинско премеждие и много постоянно ни се постанова да бързаме с мъничетата в ръка, до момента в който отмятаме задача по задача. В " Ечка " можеш да пиеш кафе, до момента в който работиш, а детенцето ти да се потопи в чудния свят на приказките в особено основаната библиотека.

 

Знаем, че рожденият ден на детето ти е най-важният ден в годината и сигурно ти коства седмици щателна подготовка. Ако мечтаеш за кътче, което да сбъдне най-смелите упования на твоето богатство, да допре всеки един посетител и да носи чувство за топлината и уюта на дома - това е " Ечка "! Тук обезпечено водещо ще бъде възприятието и усмивките в очите на дребни и огромни и тъкмо поради това детските рождени дни в " Ечка " са основани с голяма обич. Можеш да бъдеш сигурна, че празникът ще бъде незабравим*, децата ще се забавляват и ще се насладите на вкусна, здравословна и прясно приготвена храна с домашни био артикули. Рожденият ден е прелестен мотив да се съберем дребни и огромни и да хапнем вкусна торта. А още по-хубаво е, когато тортата е с изключение на вкусна и другарка на зъбките и коремчетата на мъничетата ни. В " Ечка " разполагат с умел майстор-сладкар в редиците си, който е отсреща да пресъздаде всяко едно предпочитание в недопечен или обичаен тип.

Попадайки във вълшебната  " Ечка ", за следващ път се убедих, че хората вършат мястото и това тук не е изключение. Магия е! А с каквото и да се захванат тези прелестни дами, го вършат от сърце и душа, трансформирайки всеки, прекрачил прага, в собствен другар.

Само в този момент, в символ на другарска обич, " Ечка " подарява 10% отстъпка през целия октомври с код DAMA при първо посещаване ".  

 

 

 *Залата може да бъде наета еднократно или регулярно

*При предпочитание може да се обезпечи професионален фотограф, както и тематичен аниматор и декорация

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР