Вдъхновени от класическата новогодишна резолюция за повече прочетени книги през

...
Вдъхновени от класическата новогодишна резолюция за повече прочетени книги през
Коментари Харесай

Storytel раздава отличия “Златни слушалки” за най-запалените слушатели на аудиокниги у нас

Вдъхновени от класическата новогодишна резолюция за повече прочетени книги през годината, Storytel започват 2021 с предизвикателство към почитателите на аудиокнигите да се включат в зимната Олимпиада по слушане. В нея ще бъдат раздадени наградите “Златни слушалки ”, които ще отличат спечелилите в разнообразни категории — въз основата на категориите в новата функционалност Статистики в приложението Storytel.
За да споделят дали са идеалист, класик, бизнес-ориентиран или търсещ духовното, странстващ през уикендите или фен на историята, млад по душа или нощна птица, слушателите би трябвало да разгласяват стори или пост в Instagram или коментар във Фейсбук, като сложат хаштаг #ЗлатниСлушалки и тагнат @Storytel.bg. Награди ще бъдат раздадени в общо 5 разнообразни категории за 5 седмици от 11 януари до 12 февруари:
11 - 15 януари - Категория: Любим род
18 - 22 януари - Категория: Време за слушане
25 - 29 януари - Категория: Любим ден за слушане
1 - 5 февруари - Категория: Брой изслушани книги
8 - 12 февруари - Категория: Най-много изслушани часове
Всяка седмица наградата “Златни слушалки ” ще се присъжда в друга категория на трима спечелили, определени на инцидентен принцип. Освен наградата, те ще получат също слушалки и торба Storyteller. На 15-и февруари ще бъде изтеглен и Златният слушател , взел участие в най-малко три категории, който ще получи огромната премия домакински смарт представител Гугъл Nest Mini. Правилата на играта са налични на.
За близо две години от старта на Storytel у нас потребителите на приложението са изслушали  2 500 000 (2.5 млн.) часа аудиосъдържание от български и непознати създатели . Към момента приложението към този момент предлага над 1 700 заглавия на български език под формата на аудио и електронни книги, измежду които стотици романи, книги за самоусъвършенстване, детски книги и образователни творби, както и 10 Storytel Original сериала , най-слушаният от които е “До дъно ” на Анна Пеева, записан от Калин Врачански. Заедно с него измежду имената на дикторите - разказвачи на истории в Storytel се подреждат Силвия Петкова, Койна Русева, Параскева Джукелова и други обичани български артисти.
Сред най-слушаните книги за последната година са  “Шантарам ” на Грегъри Дейвид Робъртс, международният шлагер " Sapiens " на Ювал Ноа Харари, " Хари Потър ", " Човек на име Уве " на Фредрик Бакман, " Мисли и забогатявай " на Наполеон Хил и “Икигай: тайните на Япония за дълъг и благополучен живот ” на  Франсеск Миралес и Ектор Гарсия. При българските създатели желанията на публиката са към класиците - Димитър Димов, Димитър Талев, само че също Стефан Цанев и биографията на Димитър Бербатов. През 2020 шампионата се държи от престъпния род, като от началото на карантината до момента огромна част от аудиторията се насочва към категорията Самоусъвършенстване. Други мощни категории за 2020 са Романи, Класика, Биографии и Детски книги. Сред детските заглавия безспорни любимци са " Хари Потър ", прочетен от Силвия Петкова, “Смърфовете ” с гласа на Поли Генова и Angry Birds, разказани от Павел Владимиров.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР