Вдъхновени истории Веган-майката Елизабет Янева: живот на пълни обороти Младата

...
Вдъхновени истории Веган-майката Елизабет Янева: живот на пълни обороти Младата
Коментари Харесай

Веган-майката Елизабет Янева: живот на пълни обороти

Вдъхновени истории Веган-майката Елизабет Янева: живот на цялостни обороти Младата майка Елизабет Янева споделя повече за пъстрия си метод на живот и хранителния си режим в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bg  Силвия Прибиловска 2 юни 2020, 06:41  Печалният български талант на словото
Печалният български талант на словото
 Произведено в България: приложение, което трансформира
Произведено в България: приложение, което трансформира
 Българин превзема Китай с детска книга
Българин превзема Китай с детска книга
 Кой е той? Кралят на паркура
Кой е той? Кралят на паркура
 Как един човек нахрани над милион души
Как един човек нахрани над милион души
 Това ли е бъдещето на менюто в ресторанта?
Това ли е бъдещето на менюто в ресторанта?
 По света и у нас: къде са позволени гей браковете
По света и у нас: къде са позволени гей браковете
 Двама против света: братята, които не се отхвърлят
Двама против света: братята, които не се отхвърлят

еганството или растителното хранене, което заобикаля месо и млечни артикули, изживява цялостен напредък в наши дни.

Изследвания демонстрират, че растителното хранене има избрани изгоди за здравето за нескончаем интервал от време, в случай че бъде добре планувано. Препоръките, отправени от разнообразни здравни органи от целия свят, са за консумация на повече плодове, зеленчуци и растителни храни във всекидневното меню.

Младата майка Елизабет Янева споделя повече за пъстрия си метод на живот и хранителния си режим в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bg и „ Вдъхновените “
 Елизабет Янева
“Дълги години бях вегетарианка, като на три пъти за интервали от към 6 месеца прекосявах напълно на растително хранене. Два пъти, за лекуване на спортна контузия и един път, тъй като имах спомен, че по този начин се усещам най - добре. Окончателно прекосих на веган режим, близо половин година преди да схвана, че съм бременна “, споделя Елизабет, която интензивно се занимава с редица спортни действия като акробатика, катерене и други През летния сезон кара кайт сърф и промотира Сърфшоп Бургас, а зимата преподава уроци по сноуборд.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ЕЛИЗАБЕТ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ
Елизабет Янева: живот на цялостни обороти  Елизабет кайт сърф веган  Елизабет кайтсърф сноуборд веган майка  Елизабет кайтсърф сноуборд веган майка  Елизабет кайтсърф сноуборд веган майка
По време на бременността си Бети се храни разнообразно и уравновесено, като включва в менюто си всички нужни хранителни субстанции, с цел да може да е мощна, а бебето да пораства крепко. Набляга извънредно доста точно на свежата храна.
 Семейство Яневи
„ Тестовете, които си върших в следствие посочваха, че съм в съвършено здраве , даже лекарите, които ме следяха се майтапиха, че обмислят и те да минат на растителна храна. Не срещнах никакви отрицателни страсти по отношение на режима ми, даже в противен случай, всички доста ме подкрепяха и постоянно ме даваха за образец “, показва тя.

Българският веган шоколад, който е прочут в целия свят (ВИДЕО)

Цялата й бременност минава доста леко, до петия месец кара кайт сърф, а до седмия – сноуборд, до деня на раждането върви по 6 км дневно и не изпитва никакви усложнения да практикува йога и да се грижи за семейството.



Необходимите субстанции като калции и B 12 си ги набира най-вече от храните, която употребява.

„ Желязо одобрявам като запарвам коприва с вода и захаросвам с мед или от време на време с лимон. Преливаха ми кръв, защото бях изгубила 600 мл, само че след 14 дни по 1 л коприва и режим на спанак и зеленолистни, още веднъж върнах форма и тестванията бяха съвършени “, изяснява Елизабет.

Наистина ли е здравословно да си веган

В момента тя към този момент е майка, а синът и носи прелестното име Сава. Бети има намерение да му подготвя всичко сама, да му изяснява за какво дава една или друга храна и какво съдържа тя.



Защо българин се завърна от френски остров, с цел да живее на село

„ Искаме да му предадем познания за това, което употребява, а когато порасне самичък ще реши за себе си с какво да се храни.

Пример ще дава и баща му, който е професионален сноубордист и спортист. В нашето семейство има кой да му покаже, че може да си витален, здрав и деятелен, хранейки се по този метод “, споделя младата майка.

5 неща, които стават с тялото ни, щом спрем да ядем месо
 Елизабет и Тоши Яневи
Освен с практикуването на разнообразни спортове, Елизабет обича да запълва времето си с изобретателна и креативна активност.

„ Създавам и суитчери от първокласен памук с проветрения, които са отдадени на нашия ангел - пазител, моето куче Морис.

За страдание той умря преди година. Това беше първото ми дете, за мен той в никакъв случай не е бил просто куче. Доказвал го е хиляди пъти, спасявал ми е живота в планината. Мъдрец си беше и преподавател. Вярвам, че в този момент той бди над нас и оказва помощ на Сава “, споделя още тя.

Моделите имат на гърба си огромна щампа, която изобразява Морис.

Българките, които ни въодушевяват


„ Всеки, който поръчва е или наш непосредствен прочут или човек, изгубил своя любим, който споделя концепцията и прави оценка направеното от мен. Сега работя над спортни спортни екипи и летни дамски бразилски ъгъл бикини за след плажа.

Всичко е приготвено с обич, опаковано персонално от мен и скроено и зашито от Мариела Иванова, моето гуру в ателието “ , добавя Елизабет.

От втора работа към личен бизнес - пътят на Ирина


Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР