Вдъхновени истории Това е артист, когото трябва да видите поне

...
Вдъхновени истории Това е артист, когото трябва да видите поне
Коментари Харесай

Това е артист, когото трябва да видите поне веднъж

Вдъхновени истории Това е актьор, който би трябвало да видите най-малко един път Иво Димчев с " Роялни следобеди " в Двореца  Сабина Иванова 5 юни 2020, 07:51  Това е актьор, който би трябвало да видите най-малко един път Източник: Роялни следобеди в Двореца
а света има единствено един човек, който същински е объркал Саймън Коуeл, тотално е възхитил Парис Джексън и е предиздвикал една от основателките на поп-фолка у нас, Сашка Васева, да пее арии.

Той обикаля международните подиуми с осъществяванията си, само че нищо не му пречи да попее и в хола ви.

Името на този актьор е Иво Димчев и едно е несъмнено - да го видите най-малко един път, е безусловно наложително.

Този уикенд Националната галерия/Двореца ни дава опция да чуем онлайн осъществяванията на Димчев, като в това време - можем да опресним паметта си за българските художници и някои от класическите им картини.

Проектът "Роялни следобеди в Двореца " е осъществена взаимно сред MOZEI, Националната изложба и Българското национално радио.

Леден дъжд в Двореца <3
Публикувахте от Ivo Dimchev в Сряда, 3 юни 2020 година
Идеята: в продължение на 6 дни посетителите на Националната галерия/Двореца в София имат опцията да станат част от сесии онлайн с истински песни на Иво Димчев. Той свири песните си на рояла в Балната зала.а, след събитието се издава акустичен албум с тези записи.

Днес, както и уикенда всички поданици и посетители на столицата могат да видят и да чуят онлайн един от най-интересните модерни актьори.

Музикалните сесии на Иво Димчев за всяка от оповестените дати стартират на всеки кръговиден час от 13.00 до 17.00 часа с дълготрайност от 30 минути.

Изпълненията му за дълго ще живеят във вас откакто сте ги чули.

А Иво Димчев е актьор, който не може да бъде дефиниран или комплициран в рамка.

❤️❤️❤️ Photo by Ivo Stefanov
Публикувахте от Ivo Dimchev в Сряда, 3 юни 2020 година
Всяка негова поява е обвързвана с изненада и провокация: да забележим на сцената Джорджано, да разберем какво е Facebook-театърът, да чуем операта такава, каквато не сме си представяли; концепциите на този актьор не стопират да ни демонстрират, че смисълът на изкуството, който можем да пренесем и в живота е да не се опасяваме, да нямаме предубеждения, да излизаме от зоната си на комфорт.

„ Ако желаете да се насладите на тази особена симбиоза сред един Дворец, един глас, едни картини и едни песни…Заповядайте! “, споделя Иво Димчев за събитието, което си заслужава да посетим.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Автор: Сабина Иванова Вдъхновените Иво Димчев Роялни следобеди
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР