Вдъхновени истории Наричаха я чудовище. Днес тя е звезда в

...
Вдъхновени истории Наричаха я чудовище. Днес тя е звезда в
Коментари Харесай

Наричаха я "чудовище". Днес тя е звезда в мрежата

Вдъхновени истории Наричаха я " страшилище ". Днес тя е звезда в мрежата Момичето, което дава вяра на доста хора 17 юни 2020, 05:51  Наричаха я Източник: Istock/Getty Images
огато е дете, съучениците ѝ я назовават "чудовище ", "белязаната "... Причината?

Когато е едвам на 9-годишна възраст, Шалом претърпява ужасяващ и травматичен случай.

Докато е в ресторанта на майка си в Нигерия, тя е залята с гореща лой.

Това вечно оставя белезите си по кожата на момичето.

Съучениците ѝ обаче не прявяват схващане. Наричат я "чудовище ", "белязаната "... Животът след случая е извънредно сложен за Шалом.

Толкова сложен, че тя стартира да мисли за самоубийство.

Това, което обаче я стопира е майка ѝ. Момичето си споделя, че след деня, в е получила изгарянията, майка ѝ към този момент я е изгубила един път. И не може да си разреши да ѝ го аргументи повторно.

Така стартира нова страница в живота на Шалом. Тя среща с други жертви на изгаряния, като това радикално трансформира мирогледа ѝ. Вместо да продължава да е в меланхолия, тя стартира да се интересува от грим.

Вижте тази обява в Instagram.
Check out how I create my soft glam eyeshadow look using the new @FentyBeauty Snap Shadows Mix & Match Eyeshadow Palettes, Flypencil Eyeliner, and their unique Full Frontal Volume, Lift & Curl Mascara.. #ad #SephoraSquad

Публикация, споделена от Shalom Blac (@shalomblac) на Фев 24, 2020 в 8:26 PST

С лечебен резултат, тя стартира да поства видеа в платформа за видео продан, като от една страна - задачата ѝ е да помогне на хора в обстановка, близка до нейната, а от друга - да окуражи всички да се обичат и без грим.

"Не бих трансформирала нищо от това, което ми се случи, споделя Шалом и добавя: "Виждам, че то е с цел да оказвам помощ на други хора. Сега към този момент се обичам и се научих да пребивавам със себе си. "

Вижте тази обява в Instagram.
She's happy
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР