Вдъхновени истории Мода от входа: български стил в Инстаграм Как

...
Вдъхновени истории Мода от входа: български стил в Инстаграм Как
Коментари Харесай

Мода от входа: български стил в Инстаграм

Вдъхновени истории Мода от входа: български жанр в Инстаграм Как трима другари вършат едно фешън предизвикателство  Сабина Иванова 14 април 2020, 06:56  Мода от входа: български жанр в Инстаграм Източник: CoviStyle/Instagram
дно от нещата, с които ще запомним изключителните ограничения е, че за първи път имахме опцията толкоз дълго време да останем сами със себе си.

И в тези моменти нескрито излиза това, което държим в дрешниците си.

И не, надалеч не е наложително това да са скелети.

Валентин, Златена и Гроздан вземат решение, че е време да покажат какво имат по закачалките. Превръщат входа на блока в котешка пътека и фон за страхотни фотосесии, в които като се изключи че можете да научите доста неща за модата – тъй като една фотография споделя повече от хиляди думи, можете и да се включите, освен това без да излизате от у дома и да нарушавате разпоредбите.

Тримата другари основават един доста друг профил в Инстаграм, където всевъзможни тематики от всекидневието ни намират своя фешън прочит.

В началото бе скуката

Вижте тази обява в Instagram.
Challenge N8. Balkan/Euroslavic

Публикация, споделена от #covistyle (@covistyle) на Мар 31, 2020 в 1:34 PDT

Е, да, към този момент не можем да разхождаме новите си облекла по улиците. Но никой не ни е забранил да изпробваме разнообразни стилове вкъщи. Така се ражда CoviStyle.

Валентин споделя: „ Идеята да се снимаме във входа се зароди когато скуката от карантината настъпи. Нямаше по какъв начин да си вървим по домовете по тази причина входът стана нашата точка на контакт . “

Гроздан добавя: „ Идеята се зароди напълно на смешка. И даже беше по-скоро да си се провокираме единствено един различен. “ Резултатът ще се окаже непредвиден за тримата другари: „ След като направихме първото предизвикателство много хора ни писаха, че е доста яка концепция и че те също биха се присъединили . Един другар на Злати й беше споделил да си създадем наш хаштаг и тогава се досетих да създадем обособен профил и там да провокираме всички, които желаят да вземат участие “.

Вижте тази обява в Instagram.
ChallengeN7. Cowboy/Western
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР