Вдъхновени истории Българин е един от най-добрите каскадьори в Холивуд

...
Вдъхновени истории Българин е един от най-добрите каскадьори в Холивуд
Коментари Харесай

Българин е един от най-добрите каскадьори в Холивуд

Вдъхновени истории Българин е един от най-хубавите каскадьори в Холивуд Тодор Лазаров споделя повече за специалността си в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bg  Силвия Прибиловска 7 януари 2020, 14:23  Българин е един от най-хубавите каскадьори в Холивуд Източник: Личен архив/ Тодор Лазаров
ивотът на Тодор Лазаров е изпълнен с изненади и провокации. Неговият път стартира от село Полето покрай Симитли и стига до Холивуд и присъединяване в най-големите международни филми.
 Тодор Лазаров
Младият българин се мести в София на 14 години с концепцията да сбъдне фантазията на татко си да стане футболист в ЦСКА. Вместо това обаче другар го води със себе си на подготовка по самбо в джудо клуб “Джудо-Шун “.

“Когато влязох в залата по джудо и самбо се почувствах ужасно, беше обич от пръв взор. Имам редица надпревари с националния тим, а по-късно се занимавах с треньорска дейност”, споделя Тодор в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bg и “Вдъхновените”.
 Тодор Лазаров
Съвсем инцидентно преди 20 години той попада на фотосите на филм като каскадьор и по този начин стартира сполучливата му кариера, която го е срещнала с едни от най-големите звезди в киното.

ВИЖТЕ КАДРИ ОТ ФИЛМИ, В КОИТО ТОДОР УЧАСТВА В НАШАТА ГАЛЕРИЯ
Българин е един от най-хубавите каскадьори в Холивуд  Тодор Лазаров каскадьор Холивуд  Тодор Лазаров каскадьор Холивуд  Тодор Лазаров каскадьор Холивуд  Тодор Лазаров каскадьор Холивуд
“Никога не съм вярвал, че ще се занимавам с сходно нещо. Имах шанс, който по-късно съумях да опитомя. Най-трудната каскада в живота ми е в съветския филм "Тарас Булба ", където падам от 18 метра височина”, споделя каскадьорът.

Бизнес, спектакъл и пътешествия: историята на Велизар Величков



Историята на Тодор Лазаров е част от документалната поредност за хора, които реализират фантазиите си - 02H (From Zero to Hero) на B2Y Productions

Относно компликациите и съмнението по време на работа Тодор споделя, че когато човек не е сигурен в това, което прави, по-добре да не се впуска въобще.

"Поколебаеш ли се, просто не го прави. Винаги би трябвало да си 110% сигурен”, безапелационен е той.

Българката, която очарова света с гения си
 Тодор Лазаров
Според Тодор, с цел да се занимава човек с каскадьорство, са нужни доста качества, измежду които доза гений, кураж и огромен професионализъм. Но на първо място човек би трябвало да бъде спортна натура.

За 20 години той посещава стотици страни на съвсем всички континенти. Участва в фотоси в Колумбия, Малайзия, Индия, Нова Зеландия, Съединени американски щати, както и в доста европейски страни. Играе в над 100 кино лентата, измежду които „ Троя “, „ Непобедимите “, „ Хрониките на Нарния “ и други, като броят им продължава да пораства.

От пъкъла до почетната стълбичка: Жасмина и нейният героизъм

“Всеки ден си споделям че мога да бъда по добър, както като човек, по този начин и в това което върша. Вдъхновява ме любовта, тя е мотор, който ни бута напред. Когато обичаш се вдъхновяваш да вървиш напред точно поради това човек би трябвало да обича работата си”, споделя българинът.

В гонене напразно - Ели Димитрова



Редките моменти, когато не лети на път към следващото премеждие, Тодор употребява, с цел да се върне у нас и основава фондацията „ Благодаря ти “.

“Аз от доста години се пробвам да оказвам помощ с каквото мога, само че в един миг взех решение, че мога да направя и освен това. Затова сътворих фондацията, като концепцията ми беше да се срещам с хората в потребност и с тези, които биха желали да им помогнат”, заключва той.

През болката към триумфа: непобедимата Невяна
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР