Вдъхновени истории Българи създадоха вълшебна боя, която превръща всяка стена

...
Вдъхновени истории Българи създадоха вълшебна боя, която превръща всяка стена
Коментари Харесай

Българи създадоха вълшебна боя, която превръща всяка стена в бяла дъска

Вдъхновени истории Българи сътвориха вълшебна багра, която трансформира всяка стена в бяла дъска Елена Николова споделя повече за новаторския български артикул в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bg  Силвия Прибиловска 9 януари 2020, 06:00  Българи сътвориха вълшебна багра, която трансформира всяка стена в бяла дъска Източник: Escreo/ Личен списък
ългари сътвориха багра, която трансформира всяка стена в повърхнина, а на нея може да се написа или рисува с маркер, по-късно написаното може да се изтрие, тъкмо както на всяка бяла дъска.

Идеята е на Ясен Русев, Елена Николова и Искрен Митев, които дружно основават ESCREO.

Елена Николова споделя повече за новаторския български артикул в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bg и “Вдъхновените”

Тримата българи се срещат по време на предприемаческа стратегия в Съединени американски щати през лятото на 2013 година В пространството, в което се организира образованието, всички стени са изписани.
 Елена Николова
Впечатлени от концепцията, младите бизнесмени вземат решение да основат собствен артикул – покритие за стени и мебели, което разрешава неведнъж писане и изобразяване с маркер.

“Събрахме се като екип, а по-късно измислихме продукта. Пробвахме разнообразни неща, които заради друга причина не се случиха. Успяхме да притеглим към екипа си и Манол Новаков, който има повече от 16 години професионален опит в производството на бои и беше в подобен стадий в живота си, когато искаше да прави новаторски продукти”, споделя Елена.

Манол създава лична формула за покритие на водна основа, което разрешава тониране в разнообразни цветове и по този начин основават вълшебната багра. След редица проби, екипът кандидатства за финансиране.

“Отначало от фонда за рисков капитал Eleven ни споделиха не, няколко пъти, само че ние бяхме упорити и непрекъснати, не се предадохме, което е най-голямата ни мощ като екип”, показва Елена Николова.

Как млад българин усъвършенства българското обучение

Инвестицията в плана възлиза на 121 хиляди евро като 85 хиляди от тях са от Eleven. За малко време ESCREO удвоява продажбите си, оборудва лична фабрика в Русе и затвърждава пазарните си позиции.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ИНОВАТИВНИЯ ПРОДУКТ В ГАЛЕРИЯТА НИ
Българи сътвориха вълшебна багра, която покори Европа  Escreo багра българи  Escreo багра българи  Escreo багра българи  Escreo багра българи
За пет години екипът на ESCREO реализират извънреден триумф - над 2000 клиенти в България и по света, над 50 000 квадрата боядисани с ESCREO. Продават интензивно в България, Румъния, Англия и Европа.

Българи сътвориха човешка тъкан с 3D-биопринтер



Историята на основателите на ESCREO е част от документалната поредност за хора, които реализират фантазиите си - 02H (From Zero to Hero) на B2Y Productions

“Най-много с гордеем със своите клиенти, които са и наши сътрудници - едни от най-иновативните компании употребяват нашите артикули. Те не престават да се обръщат към нас, когато търсят продуктивни и изобретателни решения за своя съвременен офис”, показва Елена Николова.

Бизнес, спектакъл и пътешествия: историята на Велизар Величков

Основният мотивиращ фактор за развиването на ESCREO е екипът, който работи с огромно предпочитание и упоритост за непрекъснато развиване.

“В единствено начало ни въодушевяваше откриването на нови неща, а към този миг - упоритостта да продължаваме да ги вършим със същия интерес и любознание. Нашите клиенти и сътрудници ни стимулират да не се отхвърляме и да бъдем по-добри, тяхната работа и отдаденост се отразяват и на нас”, споделя съоснователката на ESCREO.

Основната цел на ESCREO е да бъде компания, която да се разпознава с решения за стимулиране на продуктивността и творчеството в модерния офис.

От втора работа към личен бизнес - пътят на Ирина

Тенденция е работното пространство да се трансформира и точно те могат да бъдат водачите и дейни участници в тези процеси.



“Нашата задача е да създадем среда, в която хората да се усещат свободни да показват концепциите си елементарно и дейно, да възнамеряват дилемите си по-добре и да работят по-забавно в екип. Това е възприятието на децата да бъдат любопитни към света, да мислят без ограничавания и да не се опасяват от неточности и провали. Това е посланието, което желаеме да оставим”, споделя Елена.

Борис Павлов е на 30 години и се завърна в България. Вижте за какво

Тя поучава всеки един бизнесмен, който желае да осъществя собствен план, да се обкръжи с верните хора, тъй като те ще бъдат неговото семейство.

“Не се предавайте, когато се сблъсквате с компликации, тъй като компликации постоянно има, тайната на триумфа е в постоянството”, заключва Елена Николова.

Българи впечатляват милиони по целия свят с образни изкуства



През тази година компанията следва да показа няколко нови продукта:

ESCREO GO - мултифункционална, модуларна, акустична и преносима стена, подобаващ артикул за споделени, отворени пространства;
Escreo Glass - 100% гладка повърхнина с хубав дизайн в разнообразни размери, която съвършено пасва в конферентна зала с по-изчистен и минималистичен дизайн;
Акустични панели - решения за понижаване на шума в офиса.

Млад българин сътвори програмен продукт, който се употребява в целия свят


Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР