Вдъхновена от гръндж стила, карираната риза се ражда като израз

...
Вдъхновена от гръндж стила, карираната риза се ражда като израз
Коментари Харесай

Секси дънки възраждат грънджа

Вдъхновена от гръндж стила, карираната риза се ражда като израз на непокорството. Още през 80-те години гръндж субкултурата погазва всички фешън правила, с цел да изведе на предно място необуздания, непокорен дух. Целта на този жанр е да открои обособения човек от масите и да сложи акцент върху характерността му. Фланелената риза, комбинирана със разкъсан деним, ботуши и раница, бързо става знак на ексцентричния гръндж жанр както при мъжете, по този начин и при дамите. За да възродите гръндж модата в есенния си дрешник, би трябвало да си набавите чифт секси дънки, карирана свободна риза и тениска с забавен принт, която да се вижда под нея. Можете да замените истинските скъсани дънки с настоящ скини модел. Добавете ботуши на платформи или обувки с капси и катарами, с цел да завършите тоалета.

По-модерен прочит на карираната риза е така наречен фланелена рокля. Тя стои отлично както с обичаните ви кецове, по този начин и със стилни боти. Изключително настояща е така наречен миди дължина на роклята, която стига до коляното. За да придадете още искра на тоалета, прибавете колан с мъниста или други украшения. Така освен ще наблегнете талията, а и ще превърнете непринудената ежедневна рокля в подобаващ тоалет за вечерно събитие. Фланелената карирана рокля се комбинира и с кожено яке за рокерски изискан.

Неочаквана, само че неустоима композиция е плътна карирана риза и пола. Ако предпочитате по-женствения жанр, няма да сбъркате с прилепнала пола вид " молив " и съвременно каре. Интересното комбиниране кара двата детайла да изпъкват и демонстрира безпогрешния ви нюх за мода. Стилистите предлагат да не се боите от опити, а самоуверено да замените класическата бяла риза с червено-черно каре в офиса. Завършете тоалета с чифт червени токчета, които пасват на ризата ви. С подобен тоалет освен ще изглеждате стилно на работа, а и ще ви бъде топло през есенните и зимните месеци.

Панталоните от рипсено кадифе са друга гореща наклонност през последните месеци на 2018-а. За да сте изцяло в крайник с модата, съчетайте ги с комфортна фланелена риза. По този метод се възползвате от всички прерогативи на ретро стила, добавяйки към него две от най-актуалните трендове за сезона. Рипсеното кадифе в цвят камел внася супермодерния през есента мек златист звук в тоалета. Можете да го подсилите с жълта чанта или различен аксесоар в златисто. Фланелената риза балансира визията ви, а чифт бели токчета с пълен ток ще нанесат финалните линии.

Огромно преимущество на ризите пред зимните пуловери е, че разрешават обличане на пластове. Независимо дали ще добавите плетена жилетка, или графична тениска и кожено яке, би трябвало да знаете какъв брой е съвременно носенето на няколко пласта облекла. Този тренд е дълго чакан от по-зиморничавите дами, които могат умерено да извадят най-различни детайли от дрешника си и да ги комбинират в един ултра настоящ, несравним тоалет. Предпочитано комбиниране е нежна блуза вид поло, облечена под карираната риза. Оставете най-горните копчета разкопчани, с цел да се вижда дрехата изпод. За да разнообразите тоалета, прибавете чифт кожени панталони или кожен чеп. Така ще си гарантирате настояща топла визия с рокерски привкус за есента.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР