Вдъхновен от Япония, създаден за Америка, така накратко може да

...
Вдъхновен от Япония, създаден за Америка, така накратко може да
Коментари Харесай

"Нисан Кросмоушън" - вдъхновен от Япония, създаден за Америка

Вдъхновен от Япония, основан за Америка, по този начин в резюме може да се опише прототипът " Нисан Кросмоушън ", който направи дебюта си на автосалона в Детройт. Автомобилът залага на обичайните за един SUV мощни страни, които добавя с най-модерни софтуерни решения.

© Нисан

Така да вземем за пример огледалата за назад виждане са сменени от камери и екрани за проявление на облика, а всички системи по колата се ръководят с жестове, глас и даже придвижване на окото. В салона има общо седем екрана, на които се предава картина от камерите, употребяват се за настройки и приемане на забавна информация.

© Нисан

Запалването на автомобила става след сканиране на отпечатъка от пръста на водача. Веднага се появява и виртуален помощник, който е във формата на декоративната японската рибка кои.

Свързването на електронната система в " Нисан Кросомоушън " с телефона на лидера води до мигновено преместване на адреса от навигацията и данни за времето, последната слушана музика и така нататък, които са разполагаем в колата.

© Нисан

При прекосяването около забавни обекти виртуалният помощник пък е подготвен при поискване да даде подробна информация за тях. Като цяло в салона има шест седалки, който са разпределени на три реда по две.

Очаквано концептуалният модел на " Нисан " има самостоятелен режим на напредване, който се задейства с натискане на бутон или избутване на кормилото.

© Нисан

От позиция на дизайна " Нисан Кросмоушън " показва еволюция на познатите от сегашните модели на марката черти – V-образна радиаторна решетка, дневни светлини под формата на бумеранг и други.

Задницата е завършена по сходство на японската дърворезба и дървените пъзели, известни в страната. Структурата на стоповете пък в действителност е оптическа заблуда, основана посредством холограма.

© Нисан
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР