Вдъхнахме на гражданите надежда и им предложихме път към свободата.

...
Вдъхнахме на гражданите надежда и им предложихме път към свободата.
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Гласовете към нас бяха дадени с надежда, не с отвращение

Вдъхнахме на жителите вяра и им предложихме път към свободата. Гласовете към нас бяха подадени с вяра, а не с омерзение, в случай че изтъквам един от водачите на сглобката. Въпреки проблемите, коеито видяхме, омаскаряването, ние оставаме с вяра, считаме, че е  жива и свободата е на една ръка разстояние, съобщи тя. Утрото е по-мъдро от вечерта. Този сбит коментар направи на брифинг левият претендент за кмет на София Ваня Григорова.

Тя благодаря на Иван Таков, който, по думите й, е в основата на основаването на обединението, която ме издигна за кмет на столицата. Благодарност на сътрудниците ми от синдиката, на всички, които излязоха и гласоподаваха, сподели Григорова.

Нашият претендент Ваня Григорова организира извънредно почтена борба в извънредно комплицирана обстановка. Такъв коментар направи шефът на БСП-София Иван Таков. София на следващия ден ще осъмне със напълно ново ръководство, уверен съм вътрешно. Какво ще се случи, ще разберем на следващия ден, сподели той.  

Изразяваме признателност към всичките ни съдружни сътрудници, добави Таков.

Заявих към този момент признателност за мъжеството на Ваня Григорова, съобщи от своя страна Костадин Паскалев.

Благодарности за метода, по който се държа, за посланията, които докара до съзнанието на хората в София. Нямам признателност единствено към институцията държавно управление. Министърът на електронното ръководство срина доверието, със снимането и говоренето си, съобщи Паскалев.

Твърденията на премиера, че ЦИК е виновен, е казус в демократичната история. Вместо изборите да се трансфорат в празник на демокрацията, се опорочиха, съобщи Паскалев. Сигурен съм, че ще имаме мотив за празник на следващия ден, увери той.

 

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР