Вчерашното изявление на собственика на Милан – Йонхон Ли, което

...
Вчерашното изявление на собственика на Милан – Йонхон Ли, което
Коментари Харесай

Италианската федерация все така разтревожена за Милан

Вчерашното изказване на притежателя на Милан – Йонхон Ли, което имаше за цел да разсее терзанията по отношение на финансовото му положение, е имало единствено непълен резултат върху Италианската футболна централа. Там към момента изпитват известна паника за бъдещето на „ росонерите”.

Китайският предприемач се видя заставен да пуска публично известие, с което да опровергае нароилите се информации, че една от компаниите му е пред банкрут. Въпреки уверенията, комисионерът Роберто Фабричини – който управлява локалния футбол до назначението на постоянен президент – беше внимателен в мненията си.

Босът на Милан: Финансите ми са в ред

„ Нужни са особено внимание, грижа и внимание по този случай”, сподели той пред RMC Sport. „ Все още имам религия в Милан като клуб, като се има поради какво завещание са за италианския спорт. Считам, че в случай че има някакъв огромен проблем, той ще бъде позволен с тяхно присъединяване и това на Лега Серия А.”

„ Това е терзание, което би трябвало да имаме поради, само че би трябвало и да го разберем. Изявление като вчерашното ни кара да бъдем по-спокойни, само че не напълно.”

„ Среща? Ще се върна в Рим в събота и ще видя дали ще мога да приказвам с Марко Фасоне (изпълнителният шеф на Милан – б.р.), с цел да обсъдим обстановката и дали ние и почитателите можем да получим още уверения”, добави Фабричини.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР