Вчерашният вторник беше по-специален за херцогинята на Съсекс, която за

...
Вчерашният вторник беше по-специален за херцогинята на Съсекс, която за
Коментари Харесай

Зашеметяваща и сама: Меган Маркъл блести на първо събитие без придружител

Вчерашният вторник беше по-специален за херцогинята на Съсекс, която за първи път се появи независимо на събитие , откогато е член на кралското семейство.

Меган Маркъл участва на откриването на галерия в Кралската академия на изкуствата в централен Лондон . Херцогинята беше облечена в черна рокля Givenchy – дизайнерът, на който тя постоянно се доверява.

View this post on Instagram
✨ Зашеметяваща даже когато е сама! #ЕлавEdna и разбери детайлностите към първото събитие, на което херцогинята на Съсекс се появи сама.... #MeghanMarkle #royal #royallife #Duchess #DuchessofSussex #event #London #English #exhibition #black #blackdress #Givenchy #instadaily #instagood #insta

A post shared by Edna.bg (@ednabgofficial) on Sep 26, 2018 at 1:34am PDT

Дрехата с колан, цепка, бухнали полупрозрачни ръкави и V-образен детайл в горната част беше комбинирана с чантичка и обувки със същия цвят .

 Меган Маркъл Getty

Допълнителен искра на типа ѝ придаваше чифт диамантени обеци .

 Меган Маркъл Getty

Изложбата, отдадена на Океания , е на подобаваща тема, поради обиколката на Австралия, която следва за Меган Маркъл и принц Хари. По време на вечерта херцогинята се наслаждаваше на творби на изкуството от Нова Зеландия, Фиджи, Кралство Тонга и Австралия.

 Меган Маркъл Getty

Херцогинята напусна събитието с хубав букет цветя, евентуално подарък от кураторите, създателите или техни наследници, с който Маркъл беше видяна да беседва по време на вечерта. Първото събитие, което херцогинята на Съсекс посещава независимо, идва по-рано спрямо това при херцогинята на Кеймбридж – през 2011 година Кейт Мидилтън пое независим ангажимент шест месеца след сватбата си с принц Уилям, до момента в който вчерашното събитие се състои четири месеца откакто Меган Маркъл се омъжи за принц Хари.

 Меган Маркъл Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР