„Вчерашният Конгрес беше оздравителен за БСП, тъй като преди това

...
„Вчерашният Конгрес беше оздравителен за БСП, тъй като преди това
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: Конгресът беше оздравителен, БСП излезе единна и цяла


„ Вчерашният Конгрес беше възстановителен за Българска социалистическа партия, защото преди този момент имаше напрежение в Националния съвет – органът, който взема решение за държанието на партията. Предстои най-важната задача – да се активизираме и да си създадем заключения от миналите изборите – с цел да се явим по-силни на следващите”. Това съобщи националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Стоян Мирчев пред Българска национална телевизия. По думите му в Българска социалистическа партия решенията се вземат демократично, а в това време е имало негови сътрудници, които са подлагали на критика дейностите на партията. „ Точно през вчерашния ден се почистиха тези недоразумения сред нас”, разяснява Мирчев.

„ Г-жа Нинова искаше да подаде оставка - както във всяка една демократична и цивилизована страна, в която водач търпи загуба и поема отговорност. От страна на някои наши сътрудници обаче това беше употребявано, с цел да се уредят вътрешни разлики сред тях и настоящето управление. Партията реагира доста единно и се получиха настоявания да се отдръпна оставката от структурите по места”, посочи социалистът. Той изрази мнение, че в навечерието на локалните избори не е уместно партията да се занимава със себе си. Мирчев означи, че е сигурен, че решението за отдръпване на оставката е коствало доста на Нинова.

„ Българска социалистическа партия излезе единна и цяла. Българска социалистическа партия е единственият осезателен ляв политически индивид в България. Ще приказваме за политиката, която е в полза на хората, а не за нас самите - с цел да ни припознаят хората като алтернатива”, безапелационен бе националният представител. По думите му Българска социалистическа партия стартира подготовката на документите и платформи за локалния избор и ще обърне внимание на проблемите, които хората срещат в всекидневието си.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР