"Вчерашният ден ще остане в историята с това, че Корнелия

...
"Вчерашният ден ще остане в историята с това, че Корнелия
Коментари Харесай

Секретарят на НС на БСП с горещ коментар за партията

"Вчерашният ден ще остане в историята с това, че Корнелия Нинова за следващ път победи. Тя се очерта като водач на бъдещето, на вярата и на обединяването. След Конгреса, тръгваме с вяра към локалния избор ". Това съобщи секретарят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Вяра Емилова пред БСТВ.

Тя разяснява, че Конгресът е имал за задача да одобри политическия отчет, да направи оценка за миналите избори за Европейски парламент и да начертае насоките за идните локални избори. "Местните избори са идната задача, която стои пред Българска социалистическа партия ", акцентира Емилова.

По думите ѝ при започване на Конгреса е съществувало известно напрежение – делегатите са били комплицирани от отрицателните настройки, които е създавала тъй наречените „ вътрешнопартийна опозиция” в партията. „ Няколко са хората, които основават напрежение в Националния съвет, а това разочарова членовете ни по места. Хората чакат Народно събрание да може да прави политики, а в действителност работата му доста постоянно е да прави скандали”, изясни още Вяра Емилова.

"БСП е мъдра, груповият разсъдък на партията е умен. Обединени можем да продължим към победа на локалните избори. Излязохме доста по-силни ", разяснява още Емилова и обърна внимание, че Корнелия Нинова е получила поддръжката на над 500 от делегатите на Конгреса.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР