Вчерашният ден се превърна в истински кошмар за Александър Зверев,

...
Вчерашният ден се превърна в истински кошмар за Александър Зверев,
Коментари Харесай

Зверев: Имам скъсани връзки на ходилото, предстоят ми още медицински прегледи

Вчерашният ден се трансформира в същински призрачен сън за Александър Зверев, който трябваше да се откаже в полуфиналния си дуел в Париж против Рафаел Надал, откакто огъна глезена си и изпита непоносима болежка, принудила извеждането му от корта с инвалидна количка. Саша към този момент е минал първите медицински прегледи, които са открили, че става въпрос за скъсани връзки в ходилото. Това заяви самият той в профила си в Instagram, а ето и какво тъкмо гласеше известието му:

" Здравейте на всички, сега съм на път за у дома. След първите медицински прегледи наподобява, че съм скъсал няколко странични връзки на дясното стъпало. В понеделник ще хвърча за Германия, с цел да създадем спомагателни проучвания и да изберем най-хубавия и бърз метод за възобновяване.

Искам да благодаря на всички почитатели по целия свят за благите известия, които получих. Вашата поддръжка значи доста за мен сега! Ще се опитам да ви давам колкото се може повече информация по отношение на по-нататъшното развиване. Ще се забележим още веднъж идната година, Ролан Гарос! ".
Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР