Вчерашният ден бе най-специалният за синоптичката Гери Малкоданска и интериорният

...
Вчерашният ден бе най-специалният за синоптичката Гери Малкоданска и интериорният
Коментари Харесай

Гери Малкоданска с емоционална изповед за любимия си мъж

Вчерашният ден бе най-специалният за синоптичката Гери Малкоданска и интериорният дизайнер Алекс Ковачев. Техният наследник Лео стана на 1 годинка, а гордите родители му спретнаха незабравимо празненство, пише  show.blitz.bg.

Миналата година по това време Гери и Алекс претърпяха нещо кошмарно. Лео реши да се появи на бял свят много по-рано от предстоящото. Малкоданска събра сили и описа за най-тежкия интервал в живота си и даде кураж на други дами в същото състояние.

Трудните моменти обаче са зад тила им. На 31 юли Лео навърши първата си годинка, а неговите горди родители направиха един магически празник в негова чест. На празненството участваха доста деца и другари на младото семейство и смелия Лео, който разбираше, че това е неговият ден и не спираше да раздава усмивки на своите посетители. 



Гери не се стърпя и написа прочувствено благопожелание във " Facebook " към своя храбрец. " Най-великият ден от годината - 31.07! Да се брои от 2018. Планета Лео през днешния ден се завъртя изцяло към оста си и чукна цифрата 1. Планета Лео е неповторимо нещо. Препоръчва се запознанство с него от първо лице. Единствено по рода си чувство. Това е планетата на безграничното благополучие, добротата, усмивките, смеха, изправената от стрес коса, от време на време мрънкането, на хубостта също. Поне за майка му.
Най-вече това е планетата на любовта. Истинската чиста обич.
Все описват по какъв начин като си имаш детенце, нищо друго няма значение. Ами прави били хората!
А да си имаш Лео? Несравнимо. Неописумо. Нечовешко. Голяма работа е Лео. Завърта се, качва те на планетата си и... единствено се молиш да не слизаш в никакъв случай от нея. Пък, в случай че би трябвало, и на косъм да висиш. 
Много го обичам този чипоносия. С огромните сини очи. Със смешните пръсти и сладките бузки. С най-голяма усмивка. С 3-те зъба и най-звънливия смях. Много. Искам единствено да ми е здрав. Пък аз, в случай че би трябвало и на метла ще хвърча към неговата планета. Само да съм до него... Честит рожден ден, обич! Честит рожден ден, Лео ", написа чаровната синоптичка на Нова тв.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР