Вчерашният ден бе най-специалният за синоптичката Гери Малкоданска и интериорният

...
Вчерашният ден бе най-специалният за синоптичката Гери Малкоданска и интериорният
Коментари Харесай

Емоции в Nova: Гери Малкоданска разплака мрежата СНИМКА

Вчерашният ден бе най-специалният за синоптичката Гери Малкоданска и интериорният дизайнер Алекс Ковачев. Техният наследник Лео стана на 1 годинка, а гордите родители му спретнаха незабравимо празненство.

Миналата година по това време Гери и Алекс претърпяха нещо кошмарно. Лео реши да се появи на бял свят много по-рано от предстоящото. Малкоданска събра сили и описа за най-тежкия интервал в живота си и даде кураж на други дами в същото състояние.

Трудните моменти обаче са зад тила им. На 31 юли Лео навърши първата си годинка, а неговите горди родители направиха един магически празник в негова чест. На празненството участваха доста деца и другари на младото семейство и смелия Лео, който разбираше, че това е неговият ден и не спираше да раздава усмивки на своите посетители.

 Гери Малкоданска с прочувствена изповед за обичания си мъж

Гери не се стърпя и написа прочувствено благопожелание във „ Facebook “ към своя храбрец. „ Най-великият ден от годината – 31.07! Да се брои от 2018. Планета Лео през днешния ден се завъртя изцяло към оста си и чукна цифрата 1. Планета Лео е неповторимо нещо. Препоръчва се запознанство с него от първо лице. Единствено по рода си чувство. Това е планетата на безграничното благополучие, добротата, усмивките, смеха, изправената от стрес коса, от време на време мрънкането, на хубостта също. Поне за майка му.

Най-вече това е планетата на любовта. Истинската чиста обич.

Все описват по какъв начин като си имаш детенце, нищо друго няма значение. Ами прави били хората!

А да си имаш Лео? Несравнимо. Неописумо. Нечовешко. Голяма работа е Лео. Завърта се, качва те на планетата си и … единствено се молиш да не слизаш в никакъв случай от нея. Пък, в случай че би трябвало, и на косъм да висиш.

Много го обичам този чипоносия. С огромните сини очи. Със смешните пръсти и сладките бузки. С най-голяма усмивка. С 3-те зъба и най-звънливия смях. Много. Искам единствено да ми е здрав. Пък аз, в случай че би трябвало и на метла ще хвърча към неговата планета. Само да съм до него… Честит рожден ден, обич! Честит рожден ден, Лео “, написа чаровната синоптичка на Нова тв.

Източник: Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР