Вчерашният акт на президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е

...
Вчерашният акт на президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е
Коментари Харесай

Крум Зарков: ГЕРБ се дразнят най-много от това, че президентът казва истината

Вчерашният акт на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на бе доста значим. Той не е невиждан. И други президенти са го правили. Не виждам нищо неприятно в това президентът да каже, че държавното управление не си прави работата.

Това разгласи от трибуната на Народното събрание депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков, който прочете декларация от името на парламентарна група по отношение на думите на президента Радев, че снема доверието си от кабинета "Борисов 3 ". "Най-важните думи на президента бяха, че на това би трябвало да се постави край. Край би трябвало да се постави на бездействието и на неналичието на промени на това ръководство. Хората стоят без вода, дишат замърсен въздух и по-късно влизат в порутените общински лечебни заведения, тъй като НЗОК се източва, а ние всяка година усилваме парите за опазване на здравето. Край би трябвало да се постави и на това двама пенсионери да взимат разнообразни пенсии, единствено тъй като са се пенсионирали в две разнообразни години. Това би трябвало да се спре и ние сме го казвали неведнъж, само че вие единствено обяснявате - знаете ли какъв брой ще коства преизчисляването, от кое място да се вземат пари за преизчисляването? Едно обикновено настоящо държавно управление ще откри тези пари. Като за начало може да се спрат течовете в здравната каса ", добави Зарков.

Румен Радев сне доверието си от кабинета "Борисов 3 "

"За обучение и обществена политика да си приказваме ли? Там ситуацията също е трагично. Продънихте ни ушите, че увеличавате заплатите на учителите, а в това време всички положителни възпитаници напущат България, с цел да търсят реализация в чужбина. В обществената сфера хиляди хора останаха без обществени асистенти поради признати от вас промени в законите. Трябва да спрем да гледаме с розови очила проблемите, които ни заливат всекидневно. Това, което ви нервира най-вече в президента, не е толкоз, че смъкна доверието си от вас. Вас ви нервира най-вече, че той споделя истината за това ръководство. На това в действителност би трябвало да се постави край ", обърна се депутатът от Българска социалистическа партия към сътрудниците си от ГЕРБ.

Тома Биков: Румен Радев откри доста нескопосано предизборната си кампания
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР