Вчерашната среща между тарторите на сектор Г и спонсора на

...
Вчерашната среща между тарторите на сектор Г и спонсора на
Коментари Харесай

Феновете: Случи се свинщина с Литекс; Найденов: ЦСКА-София трупа 30 млн. задължения към Ганчев

Вчерашната среща сред тарторите на бранш " Г " и спонсора на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов породи доста полемики. Феновете не желаят да има два тима ЦСКА в елита на България, каквото вероятно ще се случи от юли нататък. Колегите от " Топспорт " публикувахa втората част от диалога, който е разполагаем на аудиозапис.

ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК

Цветомир Найденов:
Щом ЦСКА 1948 има 200 индивида, които да дадат по 50 лв., за какво 2000 да не могат? С този членски импорт не ти би трябвало да издържаш нищо. Трябва ти да можещ да избираш Управителен съвет, президент, спонсор и по този начин нататък.

Фен:
Ние модела го харесваме, не ни убеждавай в модела. Въпросът е, че липсват парите.

Цветомир Найденов:
Аз не мога да отида в този момент във Военния клуб и да кажа: Момчета, айде, сплотяваме се!

Феновете в един глас:
Не, не, не! Не се сплотяваме...

Фен:
Ако се убединим, ще стане по-зле от това, което е сега. Ще стане противоположен резултат.

Цветомир Найденов:
Аз постоянно това споделям пред публицистите - не е въпрос към управленията на двата тима, а към почитателите.

Кюстендилеца:
Единственото, което може да стане е ти да влезеш през парадния вход на " Българска войска ". Вече, ти какво ще правиш вътре, знам ли...

Фен:
Събрал си негативите на почитателите на ЦСКА поради това, че си спонсор на 1948. Сега имаш шанса да направиш нещо огромно. Давам ти гаранция, че проведените последователи, по-крайните от Сектор " Г ", хората от Сектор " А " тук, ще имаш тяхната поддръжка. Да не кажа от всички, че не мога да приказвам от името на безусловно всички. Ние идваме да ти протегнем ръка да се прибереш вкъщи. Познаваш Гриша Ганчев. Ако ти вероятно решиш да се прибереш у дома, като спонсор или акционер, ще имаш доста тежки диалози с него. Докато се изгладят нещата и се разберете кой какво тъкмо ще прави. Това е бизнес. Вие ще говорите за бизнес. Няма какво да си приказваме нелепости, става въпрос за доста мангизи. От наша страна ще имаш съпорт до степен, която да е за богатството на ЦСКА. Не споделям, че ще застанем зад теб и ще тръгнем срещу Гриша Ганчев.

Цветомир Найденов:
Не бе... Аз не желая изобщо...

Фен:
Мисълта ми е, че нещата, които ти ги искаш и милиш, че са верни, пък Гришата не ги желае, нали, може да му влияем. Но, в случай че е за положителното на ЦСКА. Нормални неща, които знаем, че би трябвало да се случат, само че при него не се случват или не ни позволяват да се случат.

Цветомир Найденов:
За мен най-хубавият вид е ЦСКА да бъде на почитателите. И за Левски е същият вид.

Фен:
Единственият акционер, който е кадърен да го прокара това, си ти. Гришата няма да го направи. Очевидно е. Така че заповядай.

Фен:
Цецо, не може да отидем при Гришата и да желаяме акциите. Няма да ни ги даде.

Цветомир Найденов:
Ето - в НДК и да се взема решение. Като Барса и Реал. Нали би трябвало да следваме топа на света, какво гледаме Слован (Братислава).

Фен:
Това, с цел да се случи, би трябвало да има мотор, който да желае да го направи.

Цветомир Найденов:
Ето, вие сте този мотор!

Фен:
Ние нямаме финансовите благоприятни условия. Ти ми давай по 10 милиона, аз елементарно ще потегли да върша нещо. Мангизите от кое място идват?

Цветомир Найденов:
От спонсори. В ЦСКА 1948 всичко е официалмо, с Данък добавена стойност. Нямат стотинка отговорности. Всички футболисти се обезпечават на действителните пари. При ЦСКА (София) се натрупат 30-40 милиона към Гриша Ганчев и той няма, би трябвало да ги, или... В един миг капиталът би трябвало да стане 100 милиона. Сега, ще се разделим, ще ни трябват ден, два, пет, седмица - да ни уври в главите.

Кюстендилеца:
Мачкани сме към този момент 30 години, всички са говеда, по какъв начин по този начин става? Ние сме " армейци " като теб, не сме ли дружно...

Цветомир Найденов
: Абе, с теб май се видяхме последно 2015-а, на МОЛ-а. Или на полуфинала с Берое беше...

Кюстендилеца:
А, да бе, правилно. Значи не е било доста от дълго време.

Росен Петров:
Ние сме извадка на почитателите. За теб вратите са отворени.

Цветомир Найденов:
Росене, за мен това би трябвало да се каже на заседание на 1948 и да се мисли там за някакво обединяване. Иначе аз съм един от 200. Двама от 200, айде...

Кюстендилеца:
Значи това няма по какъв начин да стане! Сега ти го споделяме.

Цветомир Найденов:
Аз мога да го предам. Още в този момент мога да се обадя на Гьонов да го съобщи на Управителния съвет.

Росен Петров:
Няма по какъв начин да се сплотяваме!

Фен:
Ще разлаем кучетата!

Фен:
Това, което можем да създадем, позитивното е... след свинщината, която се случи с Литекс, след горчилката, която изпихме тези 4-5 години, в случай че в този момент го създадем и това нещо, по-добре да се закриваме.

Цветомир Найденов:
Едната страна има клуб, който се е изкачил до Първа лига от дъното по почтен метод, без да купува съдии, а другата страна има стадион и емблема.

Кюстендилеца:
Стадион, емблема и почитатели! Но видя емблемата какъв брой върна почитателите. Очаквахме да сме по 10 000, останахме си същите. Ти държиш да бъде вашето сдружение.

Цветомир Найденов:
Не, аз държа да бъде клуб на почитателите. Аз желая да съм си почитател и рекламодател. Нито ми се занимава с футбол, нито на брат ми му се занимава. Ако няма различен, ще се наемем. Но по-добре различен да се занимава с тези неща. Аз си го виждам това като бизнес. Рекламна плътност - Спортали, Мортали, Гонг - фотоси... Аз си го виждам като бизнес. Ако някой даде повече пари, ще минем на гърба, на гащета, на ръкав, където и да е.

Фен:
Мислиш ли, че по някое време няма да имаш потребност от помощта на " алената " общественост? Да ги използваш като тил?

Цветомир Найденов:
Не, аз единственото на което си разгадавам, това е на моя труд. Аз с Дани Ганчев си държа връзка. Как да желая среща с Гриша? Като какъв? Като спонсор на един клуб? Там равнището е Гьонов...

Кюстендилеца:
Неее, стига бе, човек!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР