Вчерашната експлозия на самоделно взривно устройство в супермаркет в Санкт

...
Вчерашната експлозия на самоделно взривно устройство в супермаркет в Санкт
Коментари Харесай

Владимир Путин: Вчерашната експлозия в Санкт Петербург е терористичен акт

Вчерашната детонация на самоделно взривно устройство в супермаркет в Санкт Петербург, при която бяха ранени 13 души, е терористичен акт. Това съобщи през днешния ден президентът на страната Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила, представен от Франс прес.

"Вчера в Санкт Петербург бе осъществен терористичен акт ", съобщи Путин на гала в Кремъл по връчване на оценки на съветски военни, взели участие в сирийската интервенция на Москва.

Държавният глава заяви, че е наредил на шефа на Федералната работа за сигурност при залавяне на нарушителите да се съблюдава законът, "но при опасност за живота и здравето на наши чиновници, наши офицери, да се работи уверено, да не се вземат никакви пленници, бандитите да се унищожават на място ", отбелязва ТАСС.

Русия даде решителен принос за разгрома на терористите в Сирия, посочи Владимир Путин, връчвайки държавни награди на военни, показали се по време на интервенцията в близкоизточната страна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР