Вчера заместник началникът на Отдел Външни дейности при ЦК на

...
Вчера заместник началникът на Отдел Външни дейности при ЦК на
Коментари Харесай

Изграждането на „Един пояс, един път трябва да се обвърже с реформата на глобалното управление

Вчера заместител началникът на Отдел „ Външни действия " при Централен комитет на ККП Гуо Яджоу съобщи, че самодейността „ Един пояс, веднъж " дава отговор на наклонността за развиването на международната обстановка и промяната на световното ръководство. Той уточни, че в бъдещите съдействия, би трябвало да се подтикват връзките сред построяването на китайската самодейност и подобряването на промяната на световното ръководство, предава bulgarian.cri.cn.

Същия ден във Фуданския университет бе открит 2-ият Международен конгрес по „ Един пояс, веднъж " и световното ръководство, в който участваха над 100 политици, предприемачи и учени от страната и чужбина. Участниците взаимно разискаха новите практики и напредъка в построяването на „ Един пояс, веднъж ".

В рамките на форума, Институтът за проучване на „ Един пояс, веднъж " и световното ръководство към Фуданския университет разгласява „ Доклад за годишното развиване на Един пояс, веднъж ", в който се обобщават постигнатите в построяването на самодейността достижения и се проучват другите условия за по-нататъшното й развиване.

Гуо Яджоу посочи, че в бъдеще би трябвало да се извърши концепцията за стимулиране на развиването посредством съдействие, да се насърчат страните в обсега на самодейността да развиват стопанските системи си, да подобрят живота на жителите, да отстранен бедността посредством построяването на „ Един пояс, веднъж ". Той счита, че би трябвало да се поддържа мултилатерализма, да се насърчат страните-партньори да задълбочат връзките сред политическия продан и тактиките за развиване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР