Вчера за поредна вечер се проведоха протести и шествия в

...
Вчера за поредна вечер се проведоха протести и шествия в
Коментари Харесай

СДВР: Протестиращите трябва да разберат, че всичко това е нередно

Вчера за поредна вечер се организираха митинги и шествия в столицата, за които отново ще повторя, че не е постъпило съобщение за провеждането му в Столична община. Казано с други думи, гражданското непокорство продължава. Това съобщи на брифинг съобщи по време на брифинг комисар Тони Тодоров, зам.-началник отдел "Охранителна полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи.

,,Към 21 часа през вчерашния ден потегли шествие през постройката на Европейската комисия, оттова през разнообразни кръстовища и булеварди и стигна до Орлов мост. Не бяха установени съществени нарушавания на публичния ред, единствено вербална експанзия към една от медиите и бяхме принудени да се намесим'', добави Тодоров.

Продължава блокадата с палатки в София

Имаме арестувана жена от тази заран, използвала алкохол в региона на президентството. Не е изпълнила полицейско предписание и е употребила вербална експанзия към протестиращите в палатковия лагер, защото нейното мнение не е съвпадало с това на протестиращите, заяви още той.

26-ти ден на антиправителствени митинги в София, три основни точки в града са блокирани

,,Продължаваме да беседваме с тези хора. Мъчим се да ги убедим, че това, което вършат, е неправилно. За момента обаче няма резултат'', означи заместник-началникът на "Охранителна полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР