Вчера временното политическо споразумение, постигнато от Европейския парламент и Съвета

...
Вчера временното политическо споразумение, постигнато от Европейския парламент и Съвета
Коментари Харесай

Много Лоши Новини За Братя Галеви И Другите Избягали Престъпни Императори!

Вчера краткотрайното политическо съглашение, реализирано от Европейския парламент и Съвета по отношение на предлагането на Европейската комисия за нови правила за замразяването и конфискацията на активи през границите, беше доказано от държавите-членки, оповестиха публично от Европейската комисия. Предложението беше признато като част от ограниченията на Европейски Съюз за усилване на битката против финансирането на тероризма.

Новата инструкция на Европейски Съюз уголемява обсегът на имуществото, което страните от Европейски Съюз ще може да конфискуват по дело, почнало в друга страна членка. Промените плануват страните от Европейски Съюз по искане на друга страна членка да може да конфискуват активи, които не са директни доходи от закононарушение, както и активи, които принадлежат на трето лице. Освен това ще може да се конфискува имущество даже, в случай че към момента няма наказание, да вземем за пример в случай че обвиненият е избягал, се показва в претекстовете на Европейската комисия.

" В момента 99% от приходите от закононарушения остават в ръцете на нарушители и терористи. Настоящото законодателство на Европейски Съюз по отношение на взаимното признание на заповеди за конфискация или заледяване на активи зад граница е остаряло и е предразположено към малки врати. Държавите-членки би трябвало да си сътрудничат по-добре и доста по-бързо. Нашият нов набор от правила ще се ползва директно в държавите-членки със общоприети документи, ясни периоди и по-добра връзка сред националните органи ", съобщи Вера Йоурова, еврокомисар по въпросите на правораздаването.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР