Вчера видяхме най-голямата изненада в Шампионската лига през настоящия сезон

...
Вчера видяхме най-голямата изненада в Шампионската лига през настоящия сезон
Коментари Харесай

Шампионска лига в ефира на bTV: Ново начало за "Реал" Мадрид и един титаничен сблъсък

Вчера видяхме най-голямата изненада в Шампионската лига през сегашния сезон - успеха на " Цървена звезда " с 2:0 над " Ливърпул ". " Барселона " пък стана първият осминафиналист в шампионата, макар че приключи наедно 1:1 с " Интер ". Днес най-авторитетният клубен шампионат в света ще ни предложи още страсти, които можете да преживеете с RING, bTV Action, онлайн платформата ни VOYO.BG и комбинираното предаване на късните срещи - Champions TV.

Предстои ново начало за защитаващия купата си " Реал " Мадрид, а два гранда на Стария континент ще се сблъскат за следващ път.

Пета група

В " Байерн " Мюнхен се надяват ноември да е по-приятен от октомври. Баварците навлязоха в серия от четири мача без триумф, след което се реваншираха на почитателите си с нова поредност от четири, само че този път победи.

Усещането, че баварската машина не върви с нормалното си движение обаче се върна след равенството 1:1 с " Фрайбург " през уикенда. Треньорът Нико Ковач е на ръба на уволнението, а Мануел Нойер е обект на рецензии. Стражът e избавил едвам половината от ударите към своята врата от началото на сезона в Бундеслигата.

" Байерн " не срещна компликации при гостуването си на АЕК в Атина и завоюва с 2:0, а в този момент получава опция да запуши устите на критиците с победа над гърците и в Мюнхен. Ако стигне до трите точки, първенецът на Германия може да си обезпечи място в елиминационната фаза.

Това може да се случи единствено при домашен триумф за " Аякс " против " Бенфика " в другия мач от тази група.

Шеста група

Основна тематика в тази група е протичащото се в " Лион ". Голямата звезда на " хлапетата " Мемфис Депай е скаран с треньора Бруно Женезио и няма изясненост дали ще се разчита на него против " Хофенхайм ".

Депай разкритикува съотборниците си след равенството 3:3 с германците в третия кръг, след което бе оставен на пейката в турнирния мач с " Анже ".

" Заслужавам повече почитание и би трябвало да играя постоянно. ", съобщи холандецът, който приключи предишния сезон с 22 гола и 16 асистенции във всички шампионати.

В другия дуел " Манчестър Сити " на Пеп Гуардиола ще опита да подпечата визата си за елиминациите. Това обаче минава и през загуба за " Хофенхайм ".

Седма група


При последния път, когато треньорът на дублиращия пое първия тим, " Реал " Мадрид завоюва рекордните три следващи купи в Шампионската лига. Сантяго Солари има дълъг път за изминаване, който стартира с посещение на чешкия " Виктория " Пилзен.

Откакто пое " лос меренгес " аржентинският ментор има две победи. Нови две - довечера и през уикенда против " Селта " могат да прекратят слуховете за идване на Антонио Конте или Арсен Венгер.

В другия дуел от тази група ще има напрежение. ЦСКА Москва приема " Рома " на своя " Лужники ". Феновете на " армейците " възнамеряват да почетат другсрите си, които получиха контузии след случай с ескалатор в метрото на Рим преди първия мач.

Отборът на " Рома " се стреми към бързо продължение напред в шампионата, само че ЦСКА Москва е в близост зад " вълците ". Руснаците могат да черпят ентусиазъм от представянето си в предходния кръг, когато изненадващо победиха " Реал " Мадрид точно на собствен терен.

Осма група

Последната група, само че не по значимост, дори в противен случай. Гвоздеят в тазвечершната стратегия е титаничния конфликт сред " Ювентус " и " Манчестър Юнайтед ". Италианците се намират в отлична форма - 3 победи от 3 мача в Шампионската лига и най-хубавия старт на сезона в Серия " А " в клубната история.

Погба против някогашния си тим, както и Роналдо. Шоуто е обезпечено.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР