Вчера ви представихме новооткрития след ремонта площад Гарибалди с неговата

...
Вчера ви представихме новооткрития след ремонта площад Гарибалди с неговата
Коментари Харесай

Стената на Гарибалди: Надгробна плоча в руски стил от Китай

 Каква е тази надгробна плоча на Гарибалди? (снимки)
Вчера ви представихме новооткрития след ремонта площад " Гарибалди " с неговата 3-метрова гранитна водна стена, която обаче много наподобява на надгробна плоча.

Оказва се, че съмненията имат някакъв аргумент, откакто читатели изровиха от интернет разгласи за правене и продажба на надгробни плочи, които наподобяват извънредно доста на творението на " Гарибалди ".

По-долу може да видите фотоси на предлагания в китайския уебсайт за онлайн извършване на покупки " Али Баба " (нещо като " Амазон " ) надгробен камък в съветски жанр, изработен от черен китайски гранит. Размерите са надалеч по-малки от трите метра от " надгробния камък ", който зевзеци в мрежата дефинираха, че е комплициран за възпоменание на ръководството на Фандъкова, некадърния ремонт на " Графа ", столичната градска среда или ръководството на ГЕРБ като цяло. А за какво не и всички дружно.

 Така наподобява предлаганата от " Али Баба " надгробна плоча в съветски жанр от китайски гранит. Нейната цена е сред 750 и 850 $, въпреки че е много по-малка от нашенската. Снимка: alibaba.com.

 А ето по този начин наподобява водната стена на " Гарибалди ". Сравненията ще оставим на вас. Снимка: OFFNews.

 Водната стена на " Гарибалди ". Сами преценете има ли аналогия с китайските надгробни плочи. Снимка: OFFNews.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР