Вчера вечерта след обаждане от шефа на ДАНС Радостин Василев,

...
Вчера вечерта след обаждане от шефа на ДАНС Радостин Василев,
Коментари Харесай

Радостин Василев напусна ПП, пусна запис и му сложиха охрана

Вчера вечерта след позвъняване от шефа на ДАНС Радостин Василев, народен представител от ПП/ДБ, който преди минути разгласи напускането си на ПГ, е с защита, защото имало опасност за сигурността му. Тепърва обаче ще открива и схваща за какво е тъкмо тази защита, която към този момент го охранява и даже сега била в залата - става въпрос за залата за конференция на Българска телеграфна агенция, на която неговото гражданско съдружие провежда конференция.

Картаген от Банкя ще падне единствено посредством избори, разгласи Василев, обявявайки и новата интензивност на гражданското си съдружие.

Заедно с него застанаха и някогашните депутати от " ИТН " Николай Радулов, Кирил Веселинов, Венцислав Петков, Светлин Стоянов, Деян Петков и Георги Чепишев.

" Това е голямо изменничество. Политическа партия са виновни да бъдат единствената бариера пред ГЕРБ за властта, само че след един доста дълъг танц, който ще прерасне в прегръдка по интерес, то Политическа партия не се интересуват от гласоподавателите си, а да употребяват изпълнителната власт с милион обещания - конституционна промяна с ГЕРБ и Движение за права и свободи ", разкритикува Василев ПП/ДБ.

Той дефинира като неистина думите на Кирил Петков, че са правени записи, и увери, че няма такива нито в парламентарната група, нито в централата на партията. Малко по-късно обаче пусна подобен запис, въпреки и не целия. Записът бил от среща на Националния съвет на Политическа партия и бил изработен от него самия в личния му хол.

Василев изброи и няколко опорки на ПП/ДБ - че няма да има бюджет, че няма да има погашение на пенсии и заплати, за дълбоката страна, съветски ползи и злото, което стои зад ъгъла, ги кара да създадат коалиция с ГЕРБ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР