Вчера вечерта се проведе първата премиера на 18% сиво“ в

...
Вчера вечерта се проведе първата премиера на 18% сиво“ в
Коментари Харесай

Прекрасни отзиви за 18 % сиво във Варна

 Вчера вечерта се организира първата премиера на " 18% сиво “ в България. Фестивалният и конгресен център във Варна се оказа дребен за всички искащи да видят най-новата лента на режисьора Виктор Чучков – наследник. " Изключително сме щастливи и признателни за приема и отзивите. Беше доста значима прожекция за нас, тъй като Варна е неразделна част както от книгата по този начин и от кино лентата “, показа режисьорът.

След прожекцията на сцената беше показан част от екипа, както и основните артисти - Руши Видинлиев и Доля Гавански. " Адски се вълнувам, това е моят град и нямах самообладание всички мои родственици и другари да гледат кино лентата. Радостното е, че след края на прожекцията не спряхме да разясняваме и да си приказваме, а множеството от тях споделиха, че сигурно ще го гледат най-малко още един път, което е най-хубавата оценка, която можеш да чуеш за кино лентата си “, описа Доля

" 18% сиво “ потегля по кината в цялата страна от идващия петък, 24 януари, като преди този момент ще има Галапремиера в София и специфична прожекция, която беше разпродадена единствено в границите на два дни.

За кино лентата:

Следвайки своята фантазия, влюбените Захари и Стела се реалокират от Варна в Лондон. Но оцеляването в новата страна не е толкоз елементарно, и когато жена му го напуща, Захари се насочва на бясно странствуване от Лондон до Берлин, по време на което среща поредност от невероятни хора. Това е пътешестване, което разкрива истината за неговата изгубена обич, и в последна сметка го довежда до неуместни открития за самия него.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР