Вчера вечерта настъпи развръзката на ситуацията, в която няколко медицински

...
Вчера вечерта настъпи развръзката на ситуацията, в която няколко медицински
Коментари Харесай

Сестрите, барикадирали се в Партийния дом: До тази ситуация ни доведе неглижирането, не отчаянието

Вчера вечерта настъпи развръзката на обстановката, в която няколко медицински сестри окупираха една от залите на Народното събрание в някогашния Партиен дом.

„ Не мисля, че това е проваляне. За да не преживеем повторно принудително извеждане от постройката, взехме решение сами да напуснем постройката. Аз не се усещам терорист и не мисля, че пет дами – майки и медицински сестри, сме опасност за страната, с цел да бъдем третирани по този метод “, сподели в предаването „ Тази събота “ по БТВ водачът на митингите на медицинските сестри Мая Илиева. „ До тази обстановка ни докара неглижирането, не отчаянието, не сме душевен нестабилни. Не може Една година да стачкувам и никой да не може да ни реши проблемите “, добави Илиева.

Медицинските сестри не престават митинга си извън

Бойка Анастасова, която най-дълго през вчерашния ден остана на перваза на прозореца на постройката на Народно събрание, още веднъж разгласи, че е работила по този начин, тъй като се е чувствала застрашена. Мястото, на което бях предпазена е пред камерите и погледите на сътрудниците долу, посочи тя.

„ Ние отидохме за разговор, не виждам какво сме нарушили като останахме изключително в институцията национално заседание. Очаквахме някой да пристигна и да проведем разговор “, споделиха още медицинските храни. Мая Илиева подсети, че беше първата уволнена здравна сестра поради митингите. По думите ѝ Бойка Анастасова също е репресирана в „ Пирогов “, където работи.

Извънредно състояние с барикадираните медицински сестри

Не може в правова страна да нямаме право на митинг, акцентира водачът на недоволството на медицинските сестри. Тя разгласи, че митингът в палатковия лагер пред Министерския съвет продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР