Вчера вечерта Дисни показаха първия трейлър на деветия епизод на

...
Вчера вечерта Дисни показаха първия трейлър на деветия епизод на
Коментари Харесай

Видео: Злият император и принцеса Лея се завръщат в новите "Междузвездни войни"

Вчера вечерта " Дисни " демонстрираха първия филмов откъс на деветия епизод на " Междузвездни войни ", чиято премиера е планувана за края на 2019 година Името на лентата е The Rise of Skywalker. Пред 10 хиляди фенове на поредицата в Чикаго след края на видеото, завършващо със злия смях на император Палпатин, артистът, Иън Макдиармид, който влиза в ролята на основния злодея в цели 6 епизода, излезе на сцената пред бурните аплодисменти на публиката, заяви " Ройтерс ".



Продуцентите настояват, че филмът ще приключи историята, почнала в едно друго време през 1977 година Режисьорът Джей Джей Абрамс, който приказва в наличието на част от актьорския състав на кино лентата, сподели, че действието се развива известно време след събитията от " Последният джедай ", излязъл през 2017 година

Кадрите демонстрират и прегръдка сред принцеса Лея и основната героиня в новите три епизода - Рей. Кари Фишър, влезнала в ролята на принцесата още от началото на франчайза, умря през 2016 година, само че Джей Джей Абрамс, изясни, че " по знамение " е съумял да " сглоби " неизползвани фрагменти от предходния филм, с цел да продължи историята на едно от иконични лица от вселената на " Междузвездни войни ".

Въпреки това режисьорът не разкри съвсем нищо за сюжета на новата лента. " Този филм е за новото потомство, за светлината и мрака, както и за това дали то е готово да се изправи против това, което неговите предшественици са му завещали? ", означи той.

 Кари Фишър умря през 2016 година, само че принцеса Лея живее в новия епизод на
© Reuters

Кари Фишър умря през 2016 година, само че принцеса Лея живее в новия епизод на " Междузвездни войни ".

Пред " Ройтерс " Абрамс разкри, че сценаристите са се срещнали със основателя на поредицата Джордж Лукас, преди да стартират работа по сюжета. Целта е била да основат нещо, което носи изненада и неспокойствие, горест, потрес и благоговение, само че също по този начин основава чувство за наложителност ", добави той.

Обстоятелствата към завръщането на Палпатин сега остават тайнственост. Героят умира в " Завръщането на джедаите " (1983 г.). Но в филмовия откъс се чува гласът на Люк Скайуокър, който споделя на Рей, че " никой не си отива вечно. " Скайуокър споделя на Рей и че цялото познание е предадено и в този момент борбата против злото е в нейните ръце.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР