Вчера в се проведе учредително събрание на Инициативния комитет за

...
Вчера в се проведе учредително събрание на Инициативния комитет за
Коментари Харесай

Нова партия на хоризонта – учредиха инициативния комитет за политическия проект на Божков


Вчера в се организира учредително заседание на Инициативния комитет за основаване на политическа партия „ Българско лято “, оповестиха от пресцентъра на политическия план.

На първото съвещание на Инициативния комитет се събраха над 60 учредители, дейни участници в платформата „ Българско лято “ и съидейници, подкрепящи правилата и задачата на бъдещата партия. В началото на съвещанието, с жива онлайн връзка, се включи създателят на „ Българско лято “ Васил Божков.

„ Вие сте хората, които не се опасяват. Които знаете и можете. Вие сте бъдещето и сегашното на нацията. Аз ви подкрепям и поддържам с всички сили и благоприятни условия. Трябва да прочистим страната, да махнем хунтата и да изградим новото бъдеще на България дружно. Днес слагаме началото “, обърна се Божков към присъстващите.

За ръководител на събранието единомислещо беше определен Борил Соколов, който срещна присъстващите с задачата и правилата на „ Българско лято “. „ Третата национална злополука е реалност. Разделението на управляващите е реплика. Демокрацията е фасадна. Институциите не работят. Съдебната система не раздава правдивост. Прокуратурата е превърната в бухалка. Върховният ѝ началник не дава отговор пред никого “, се споделя в учредителната декларация на партията.

Учредителите на „ Българско лято “ декларират, че посредством основаването на интензивно държавно управление и обединяването на ресурсите на страната и нейните жители е допустимо да бъде осъществен цялостният капацитет на страната. В основите си партията залага следване правилата на директната народна власт и господство на закона и почитание към многообразието на обществото във всичките му форми. „ Българско лято “ ще съставлява еднообразно ползите на всички жители, насърчавайки ги да имат глас при вземането на решения, като в същото време поемат отговорност за себе си, общността си и страната и работят за просперитета и напредъка на България.

На следващащото събитие на „ Българско лято “, планувано за месец ноември, ще бъдат показани съответните цели, задачата и платформата на партията.

 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР