Вчера в пленарната зала на Европейския парламент бяха гласувани предложенията

...
Вчера в пленарната зала на Европейския парламент бяха гласувани предложенията
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Пакетът „Мобилност“ е поредното доказателство за двоен стандарт в ЕС

Вчера в пленарната зала на Европейския парламент бяха гласувани предложенията за отменяне и изменение на  т.нар. пакет „ Мобилност “.

Председателят на делегацията на Вътрешна македонска революционна организация в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки остро подлага на критика резултата от гласуването като го назова следващо доказателство за двоен стандарт в Европейския съюз.

Според него приемането на пакета потъпква правото на свободно придвижване и свободна икономическа самодейност и самата концепция за единния пазар в Съюза. Още повече част от признатите текстове опонират на така наречен „ Зелена договорка “. 570 хиляди празни камиона ще пътуват спомагателни 780 милиона км, изгаряйки 188 милиона тона гориво на година.

Предвидените текстове задължават водачите да не спят в камионите си, а в особено планувани за задачата места за настаняване, каквито все още не съществуват.

Българският представител счита, че приемането на пакет „ Мобилност “ ще докара до присвояване на бизнеса от страна на турските превозвачи, защото все още не излиза наяве по какъв начин този пакет ще се ползва за тежкотоварни камиони и техните водачи, които не са регистрирани на територията на Европейски Съюз.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР