Вчера в няколко онлайн издания и в социалните мрежи се

...
Вчера в няколко онлайн издания и в социалните мрежи се
Коментари Харесай

Лиляна Павлова отрече да има хотел в Испания

Вчера в няколко онлайн издания и в обществените мрежи се появиха обвинявания, съгласно които депутатът от ГЕРБ и член на две парламентарни комисии Лиляна Павлова е притежател на хотел в Испания.

Тя написа коментар във връзка обвиняванията в профила си във Facebook:

''Или Парис Хилтън ми е направила подранил великденски подарък, или Доналд Тръмп е решил да ми завещае Trump International Hotel and Tower – това са единствените способи да съм се сдобила с хотел, без да допускам!

Явно политическите ми съперници напълно се изчерпаха с причините, откакто единственото, което им остава, е да измислят следващата опашата неистина.''

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=975492559313071&id=119576588238010

Лиляна Павлова е седма в листата на ГЕРБ за евроизборите. Тя е следващият представител на властта, замесен в имотния скандал, прочут като ''Апартаментгейт''.

Последният, който беше обхванат от аферата с евтини и недекларирани парцели, е министърът на защитата и вицепремиер Красимир Каракачанов, откакто се появи информация, че е купил жилище в квартал "Възраждане " на занижени цени, а информацията в обществената декларация на министъра се разминавала с тази в кадастъра.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР