Вчера в Москва руският президент Владимир Путин се срещна с

...
Вчера в Москва руският президент Владимир Путин се срещна с
Коментари Харесай

Путин се срещна с китайския министър на отбраната

Вчера в Москва съветският президент Владимир Путин се срещна с китайския държавен консултант и министър на защитата Ли Шанфу.

Путин го помоли да съобщи поздравите му на ръководителя Си Дзинпин и съобщи, че по време на последната им среща двамата са постигнали единогласие за усилване на стратегическата съгласуваност и задълбочаване на съдействието в региона на стопанската система, културата и образованието. Сътрудничеството сред двете армии е значима част от двустранните връзки. Руският президент изрази вяра двете армии да усилят съдействието в провеждането на взаимни военни учения и професионалния продан, с цел да се ускори стратегическото доверие посред им. 

Ли Шанфу съобщи поздравите и положителните пожелания на ръководителя Си Дзинпин към президента Путин. Той сподели, че Пекин желае да работи дружно с Москва за реализирането на постигнатите сред двамата водачи единодушия, да усилят стратегическите контакти сред двете армии, както и да засилят многостранната съгласуваност, с цел да дадат нов принос за поддържането на сигурността и стабилността в района и света. 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР