Вчера в Къщата на ВИП Брадър“ се разрази тих скандал

...
Вчера в Къщата на ВИП Брадър“ се разрази тих скандал
Коментари Харесай

Гала с интимна изповед: Никога не сме правили опити да забременея

Вчера в Къщата на " ВИП Брадър “ се развихри спокоен скандал сред водещата Мира Добрева и половинката на колежката й Гала – Стефан. Кадърът на Българска национална телевизия съобщи, че Стефан не бил сложил ултиматум на Гала преди да имат връзка, че не желае брак и не желае да имат деца. Това от своя страна изкара отвън нерви Гала и тя реши да направи сензационна интимна изповед в ефира на " На кафе “.

" Със Стефан сме дружно от 13 години. Такава дивотия да ми каже, че не желае никакви деца и никакъв брак, в никакъв случай не се е случвало. Аз не съм жена, която ще влезе във връзка, в която са й сложени ултиматуми “, изригна водещата. 

" И двамата не сме желали брак. Ако някой ден това се случи той ще е единствено църковен “, разясни още Гала. По мотив за децата тя сподели: " Стефан е превъзходен татко. Аз не познавам толкоз добър татко като него. Ние имаме две деца – неговата щерка Никол и моята Мари. Той е благополучен, че децата ни са пораснали. Стефан не е от хората, който се умиляват от дребни дечица. “

Все отново Гала призна нещо доста персонално: " Във времето аз в действителност съм желала деца. Но в никакъв случай не сме си го поставяли за наложителна цел “. " Стефан ми сподели, че в случай че забременея ще гледаме това дете на любовта “, призна още водещата на Нова телевизия. Гала не спря дотук с персоналните изповеди. " Никога не сме правили опити да забременея. Лъжа е и че съм правила ин витро опити “, отсече още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР