Вчера в една от социалните мрежи се зароди словесна престрелка

...
Вчера в една от социалните мрежи се зароди словесна престрелка
Коментари Харесай

Престрелка между Сусо и бивш вицепремиер на Италия в социалните мрежи

Вчера в една от обществените мрежи се зароди словесна престрелка сред халфът на Милан Сусо и някогашният вицепремиер на Италия Матео Салвини. Както е известно водачът на извънредно дясната политическа партия „ Лига” е един от най-популярните почитатели на росонерите и постоянно може да бъде видян в ложите на „ Сан Сиро”.

Вчера на формалната страница на Милан в една от обществените мрежи клубът поздрави Сусо за 26-ият му рожден ден. Веднага под обявата за испанеца Салвини написа: „ Най-добри пожелания! Надявам се Дядо Коледа да ви донесе известна експедитивност, увереност и предпочитание за игра”, гласеше поста на някогашния вицепремиер на Италия. Отговорът на техничното крило не закъсня и футболиста на росонерите написа: „ Благодаря! С вярата, че Дядо Коледа ще ви донесе малко експедитивност, увереност и предпочитание за по-добро ръководство, доста по-добро на страната, която обичам”, отговори Сусо.

Добре е известно, че Матео Салвини е доста деен в обществените мрежи и словесната борба сред двамата занапред може да се разрасне.

Критиките на водача на „ Лига” не са без учредения, защото Милан прави пагубен сезон и се намира на нежеланото 14-о място в Серия А. Наскоро в клуба се извърши треньорска рокада откакто Марко Джампаоло бе сменен на поста от Стефано Пиоли. До момента Сусо тотално разочарова с представянето си като за 11 мача осъществя едвам 1 гол при успеха с 1:0 над СПАЛ. На росонерите им следва дерби в неделя, когато от 19:00 часа одобряват на „ Сан Сиро” Наполи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР