Вчера в Брюксел евродепутатът Ева Майдел бе част от работна

...
Вчера в Брюксел евродепутатът Ева Майдел бе част от работна
Коментари Харесай

Ева Майдел бе сред делегатите в работна група на ЕНП "Икономика и социална политика" в Брюксел

Вчера в Брюксел евродепутатът Ева Майдел бе част от работна група на Европейската национална партия /ЕНП/ „ Икономика и обществена политика “ като пратеник на ГЕРБ, оповестиха от пресцентъра на партията.

Тя дискутира със свои сътрудници от политическото семейство на ЕНП тематиките: Дигитално включване и усилване на ролята на междинната класа в Европа. „ Въздействието на цифровата промяна от дълго време въздейства на стопанските системи на страните в Европейски Съюз. Важно е в този момент да помислим дружно по какъв начин да създадем по този начин, че жителите да извлекат изгодите от дигитализацията и да я трансфорат в действителни работни места. Уверена съм, че ключът за това са цифровите умения “, съобщи Ева Майдел след срещата.

Тази работна група на ЕНП се концентрира върху намиране на решения за икономическите и финансови компликация, които Европа изпитва след рецесията, както и върху въпроси свързани с демографското развиване и опциите за проучвания и нововъведения в Европа. След срещата Ева Майдел разиска и вероятни планове за Европейските избори през 2019 със заместник-председателя на ЕНП Дара Мърфи, както и онлайн платформата на ЕНП „ Скъпи жители “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР