Вчера в БЛИЦ ви показахме сигнала на едни студенти до

...
Вчера в БЛИЦ ви показахме сигнала на едни студенти до
Коментари Харесай

Интерхотел Велико Търново с позиция след горещия скандал със студенти

Вчера в БЛИЦ ви показахме сигнала на едни студенти до Нова тв, които настояват, че са били излъгани точно на празника си от хотел във Велико Търново. Те сигнализираха за студени стаи, изкъртени порти и неприятни условия, които са помрачили изкарването им.

Една от учащите девойки обаче отхвърля да е изпращала недоволство от хотела. Публикуваме мнението й по казауса:

"Във връзка с излъчения през днешния ден (вчера 16.12.2019 година - бел.ред.) репортаж на Нова ТВ- в „ Здравей България “ желая да се разгранича от позицията в репортажа на репортера Георги Георгиев и събеседникът му. Не е подаван сигнал от групата студенти , очевидно единствено от участващия в репортажа.

Не е правилно да се приказва от името на цяла група . Аз съм удовлетворена от обслужването в хотела.

Не съм имала проблем нито с уреди, нито с топла вода, нито с неремонтирани стаи, доколкото знам хората към мен сега на престоя също не са се оплаквали от такива проблеми и защото не са подавали сигнали до рецепцията, би следвало да не са имали сходни проблеми.

В стаята ми не е било студено. Счупени порти не е имало, казусът със забравения ключ от вътрешната страна беше решен по оптимално най-хубавия метод от чиновниците на хотела, за което аз съм признателна.

Не е правилна информацията, че е капарирана сумата от 108 лева . в самия репортаж, тъй като това беше общата сума на пакета за празника, капарото беше- 54 лева на човек.

Дори 10-тият човек, който беше включен в офертата се отхвърли да пристигна в последния миг, и неговия пакет от 108лв. беше банален, макар че хотелът не беше известен авансово за неговия отвод, за което още веднъж съм признателна.

Не е имало мръсни възглавници и матраци. Не е имало проблем с празничната вечеря- тя отговаряше на стандартите на тристепенното меню, с включени и питиета.

Некоректно е показана информацията- „ единствен пред камера се осмели да опише това момче “, тъй като не са питани всички студенти да приказват, а и не са и имали планове да приказват и да се оплакват, защото не са подавали сигнали, това е неточно използван израз в репортажа.

Нашата група беше настанена в ремонтирана част на хотела. Бяхме известени за неработещия спа център и това не е съответен мотив на студента в репортажа.

Не сме желали и не сме търсили обезщетение . Благодаря Ви за престоя в хотела! Разграничавам се изрично от причините, употребявани в този репортаж като посетител на хотела в интервала на 7-ми- 9- ти декември.

С почитание:
Ангелина Грозева "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР