Вчера в Арт салона на Радио “Варна се проведе заключителна

...
Вчера в Арт салона на Радио “Варна се проведе заключителна
Коментари Харесай

Млади предприемачи във Варна показаха своите бизнес планове

 Вчера в Арт салона на Радио “Варна " се организира заключителна полемика по план “Академия Предприемач – Варна ", финансиран от Община Варна и изпълняван от съдружие Асоциация за интернационално публично развиване, в партньорство с НТС Варна.

Дискусията почетоха: Дарина Иванова – основен специалист от Община Варна, дирекция “Образование и юношески действия ", Николай Малев – общински консултант, Иван Станков – народен координатор на съдружие АМОР, Пенка Донева – шеф на сдружението в Стара Загора, представители от локалния бизнес, Неправителствени организации бранша и възпитаници, сполучливо приключили обучителните модули по плана.

Участниците, минали обучителните модули, презентираха своите учебни фирми, основани по бизнес проект, създаден по време на плана. Сред тях имаше и такива с наклонност да прераснат в автентичен бизнес, а една от компаниите даже презентира 3D принтиран продуктът, който има намерение да развива. Младите водачи и бизнесмени споделиха опита, който са придобили по време на обучителните модули и показаха своята убеденост да ръководят собствен личен бизнес.

Иван Станков приветства участниците в полемиката и изяви удовлетворението си от опцията за взаимна работа с Община Варна и НТС. Той акцентира значимостта на сходни планове на локално и национално равнище, като загатна и за надграждане на плана в Община Варна.

“Ние, от Сдружение АМОР, поредно и стабилно следваме стъпките на националната ни тактика, чийто главен механизъм е " Академия Предприемач “.  За нас е извънредно наслаждение да виждаме толкоз дейни и предприемчиви младежи. Щастливи сме, че участниците имат предпочитание да надградят плана и своите познания и самочувствие да започват собствен бизнес и да построяват интензивно гражданско общество. ", бяха част от думите на националния координатор на Сдружение АМОР – Иван Станков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР